Alarmant! Un bărbat s-a aruncat de pe un hotel celebru din Capitală!

Un bărbat s-a sinucis în această seară, în Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un bărbat s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental din Bucureşti. Echipajele ajunse la faţa locului nu au putut să-l salveze pe bărbat, astfel declarând decesul, conform ISU Bucureşti-Ilfov. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse Kanal D, bărbatul îşi închiriase o cameră la etajul al 15-lea al hotelului, iar înainte de a se arunca, şi-a sunat soţia.

„În urmă cu scurt timp, Poliţia Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălţime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliţia Capitalei, conform Realitatea.

Un astfel de caz a mai avut loc în 2015, când un alt bărbat s-a mai aruncat de pe acelaşi hotel

Un caz similar a mai avut loc în anul 2015, când un bărbat de cetăţenie germană în vârstă de 46 de ani s-a aruncat de la etajul al 15-lea al respectivului hotel, aterizând pe terasă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: