Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, noua alianță de la Survivor România? „Când o să fie nominalizat Ștefan Ciuculescu, o să înnebunească!”

Noi alianțe prind contur la Survivor România, după unificarea echipelor!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

O nouă etapă începe la Survivor România 2021, sezonul 2. În această săptămână, cele două echipe se vor unifica, iar Faimoșii și Războinicii vor trăi împreună, în același camp.

Noi alianțe se formează la Survivor România, după unificarea echipelor

Unii concurenți profită de evenimentele care marchează unificarea echipelor la Survivor România pentru a crea noi alianțe. Zanni și Sebastian Chitoșcă au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Albert Oprea, iar Războinicul le-a răspuns în același mod.

Citeste si: Top Survivor România 2021. Cum arată clasamentul celor mai buni concurenți, înainte de unificarea echipelor. Albert Oprea ocupă o poziție rușinoasă

Cei trei au schimbat impresii și și-au declarat aprecierea unii față de ceilalți. Rămâne de văzut dacă este posibilă o apropiere reală între aceștia sau este doar o strategie de joc.

Noi alianțe se formează la Survivor România, după unificarea echipelor
Sebastian Chitoșcă, Albert Oprea și Zanni

Zanni: Ești la masă cu greii, nu te bucuri că ne-a întâlnit? Noi te-am iubit mereu. Eu mereu mi-am exprimat iubirea față de tine!

Albert Oprea: Dar și eu!

Sebastian Chitoșcă: Eu mereu am spus că ești băiat bun și că o să ne înțelegem. Când vedeai că nu poți sa mă bați ce simțeai?

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Albert Oprea:  Mă durea îți jur, mă trezeam dimineața cu nervi și spuneam „mă, eu pe ăsta îl bat!”.

Sebastian Chitoșcă: M-ai evitat mult, nu mă alegeai.

Albert Oprea: Era vorba și de echipă, aveam și pasa aia proastă.

Zanni: În trei sunt obligați să joace strategic.

Ștefan Ciuculescu, un pericol pentru Sebastian Chitoșcă și Zanni la Survivor România

Unificarea echipelor la Survivor România lasă loc de alte strategii pentru concurenții care și-au calculat fiecare pas în competiția din Dominicană.

Sebastian Chitoșcă și Zanni l-au pus în temă pe Albert Oprea referitor la comportamentul lui Ștefan Ciuculescu din ultima perioadă.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu de la Survivor România 2021 are o mamă celebră. Faimosul a încercat să-i calce pe urme

Deși fostul fotbalist s-a calmat și nu mai dă curs certurilor, Sebastian Chitoșcă este de părere că în momentul în care va fi propus pentru eliminare acesta se va schimba din nou.

Noi alianțe se formează la Survivor România, după unificarea echipelor

Citeste si: „EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Bombă în showbiz! Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache și Sore, cel mai nou cuplu? Cum s-au afișat cei doi la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol- radioimpuls.ro

Sebastian Chitoșcă: Noi chiar nu aveam nevoie neapărat de un om bun în echipă. Puteam face față doar noi trei. Ștefan s-a temperat în ultimul timp și a arătat că poate fi om. Când o să fie nominalizat iar o să înnebunească.

Zanni: Eu sunt mai glumeț și au încercat să interpreteze că sunt răutăcios. Uneori îmi e frică să mai fac și glume. 

Albert Oprea: Au fost persoane la noi în echipă care credeau că pot scoate pe cine voiau. Asta credeau ele, dar cine sunt ele până la urmă. Nu ești nici sportiv, nici nimic.

Zanni: Noi am crezut că ești dubios, că toată lumea era împotriva ta.

Faimoșii și Războinicii se unesc în competiția din Dominicană

Evenimentul unificării va fi marcat de mai multe surprize pentru Faimoși și Războinici. Prezentatorul emisiunii Survivor România anunța concurenții că vor avea parte de o petrecere, la care vor participa îngrijiți ca acasă.

Citeste si: Cine este Albert Oprea de la Survivor România 2021. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

„Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpiză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării”, anunța Dan Pavel.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Calendarul ortodox vineri, 28 mai 2021. Ce sfânt sărbătoresc creștinii

Războinicii își iau revanșa și câștigă jocul de volei la Survivor România. Miza meciului este fabuloasă

Cum au fost îmbrăcate vedetele la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Imagini cu Andreea Esca, Adela Popescu și Sore | FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies