Alegeri prezidenţiale 2019. Persoanele decedate votează la Ploieşti! Vezi ce s-a întâmplat la o secţie de votare aflată în apropiere de cimitir!

Persoanele decedate votează la Ploieşti, după cum a relatat presa locală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Persoanele decedate votează la Ploieşti în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. “La Ploieşti, persoanele decedate votează! Vezi la ce secţie de votare se întâmplă aşa ceva!Este chiar în apropiere de cimitir!”, a dezvăluit republikanews.ro. (citeşte totul despre turul 2 al alegerilor)

“Situaţie incredibilă la o secţie de votare din Ploieşti. O femeie a descoperit pe liste o persoană dragă ce era aşteptată la urnă deşi este decedată de ani buni. Este povestea Marianei Voicilaş din Ploieşti.”, a relatat site-ul local.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț fulger după ce a descins la sediul PNL în ziua alegerilor

Citeste si: Exit-poll alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă este la această oră președintele României

Citeste si: Alegerile prezidentiale. Prezența la vot şi scorurile alegerilor prezidenţiale începând din 1990

fara descriere

Persoanele decedate votează la Ploieşti: "Am fost şi la Poliţie, la Evidenţa populaţiei"

“Femeia s-a prezentat la urne cu puţin timp la cantina Fero din Mihai Bravu (din apropierea cimitirului Mihai Bravu) unde sunt amenajate două secţii de votare şi de care aparţine.”, a relatat site-ul. “Nu mică i-a fost mirarea să descopere pe lista celor, cu drept de vot aşteptaţi la urne şi pe fiica ei născută în anul 1988 şi care a decedat  la numai şase zile de la venirea pe lume”, s-a scris despre caz.

„Fiica mea apare de 31 de ani pe listele de alegători. Am fost peste tot pentru a îndrepta situaţia. Am fost şi la Poliţie, la Evidenţa populaţiei. Mereu mi se zice acelaşi lucru: a fost ştearsă din baza de date.  După turul trecut am făcut iar reclamaţie pentru că apărea pe listă. Ulterior m-am trezit la uşă cu un poliţist care o căuta pe fiica mea…Ea este de 31 de ani decedată…”, a declarat femeia.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate