Alegerile nu mai sunt ce au fost pentru cantareti! Le-au scazut concertele grav - Alexandra Ungureanu: "Campania a ajuns să fie urâtă şi murdară"

Daca in alti ani artistii erau la mare cautare in timpul campaniilor electorale, anul acesta nu prea au fost cautati. Chiar si asa, majoritatea se bucura ca au in continuare angajamente din alte parti.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Zona politică are o imagine destul de proastă şi nu mai ştii cu cine să te asociezi. Avem puţine concerte luna aceasta, iar noi ne-am ferit întotdeauna să facem asocieri. Nu se compară situaţia actuală cu cea din 2008-2009 când s-a cântat foarte mult în campanie, dar de atunci probabil că nu s-a mai investit atât de mult în concerte. Campania a ajuns să fie urâtă şi murdară", a declarat Alexandra Ungureanu.

"Sunt împlinit din punct de vedere profesional, eu am în continuare proiecte. Referitor la ceilalţi colegi, prefer să nu comentez", a spus Marcel Pavel.

"Dacă vor fi evenimente în campania electorală, cu siguranţă mă voi duce, dar prioritatea mea este televiziunea, desigur, fără să neglijez proiectele muzicale. Nu am partide pe care să le susţin", a declarat Pepe.fara descriere

"Nu mi-am dorit să cânt în campania electorală. Am concertele mele şi nu aş fi avut timp. Într-adevăr, suntem într-o perioadă a schimbărilor. Noi, artiştii, milităm întotdeauna pentru instaurarea şi promovarea frumosului în lumea din jurul nostru. Arma mea personală este muzica şi este singura care poate vorbi elocvent despre mine. Afinităţi nu am şi atât timp cât sunt solicitat, în limitele bunului-simţ, pentru a-mi face meseria de artist, răspund deschis fără a mă asocia unor cauze care nu mă implică în mod direct. Consider că fiecare trebuie să fie performant în zona sa de activitate, fără a fi nevoit să intre pe plaja altuia. Aşadar, eu cânt. Şi am făcut-o mereu pentru publicul meu, pentru oamenii care vin şi vor să mă vadă. Schimbările se produc oricum şi nu e cazul să impun eu anumite direcţii. Pot spune doar ce am de spus prin muzica mea. Şi dacă există persoane şi cauze care se regăsesc în actul meu artistic, nu pot fi decât împlinit. Nu impun nimic publicului meu în afară de muzică. Arta e cea care vorbeşte de la sine. Şi dacă se întâmplă, aşa cum s-a mai întâmplat, să cânt în anumite conjuncturi, o fac deschis, fără ascunzişuri, în prim-plan fiind mesajul cântecului meu, căci muzica ne va salva", a mărturisit Fuego.fara descriere

"Nu aş vrea să comentez, e un subiect delicat... Sunt cereri de evenimente. Nu aş putea să fac o comparaţie cu campaniile electorale precedente, nu e rău nici acum, dar piaţa e mai slabă oricum. Volumul de concerte nu mai e aşa de mare faţă de anii trecuţi", a declarat Lucian Mitrea.

"Nu m-a chemat nimeni în nicio campanie. Tocmai m-am întors din vacanţă"
, a marturisit si Mirabela Dauer.

"Nu mă pot plânge, cântări sunt, noi cântăm... le urez succes tinerilor. Eu am participat la sărbătoarea «Răvăşitul oilor» , urmează un concert la Piteşti, dar impresarul meu se ocupă de asta", recunoaste Elena Merisoreanu.

Sursa: ziarulring.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate