Alegerile prezidentiale si Klaus Iohannis, validati de Curtea Constitutionala! La ceremonie participa si Traian Basescu!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

"Va multumesc pentru celeritatea judecarii acestei spete importante pentru mine si pentru Romania. Multumesc membrilor BEC pentru gestionarea procesului electoral. Multumesc celor care au votat in cele doua tururi de scrutin si le multumesc celor care m-au votat pe mine. Am inteles votul romanilor. Au spus stop si de la capat, dupa 25 de ani", a declarat presedintele ales al Romaniei.

fara descrierefara descriereUPDATE: Iohannis a primit de la presedintele Curtii Constitutionale certificatul de validare.

fara descrierefara descriereRezultatul alegerilor prezidentiale a fost validat astazi de Curtea Constitutionala. Klaus Iohannis a ajuns in urma cu putin timp la sediul acestei institutii. In jurul orei 12, el va fi validat ca presedinte ales al Romaniei. La ceremonie va lua parte si Traian Basescu, seful statului aflat in exercitiu.

"Avem emotii", a spus Klaus Iohannis la sosirea la Curtea Constitutionala, citat de Realitatea TV.

fara descrierefara descrierefara descriere"Am fost mandru sa ocup aceasta functie, de presedinte, dar trebuie transferata democratic", a declarat Traian Basescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate