Alertă! Au dispărut înregistrările cu moartea lui Emi Pian, de pe camerele de supraveghere! S-a activat legea tăcerii în lumea mafiei: nu vezi, nu auzi, nu vorbești

Moartea lui Emi Pian ar putea fi lămurită dacă s-ar găsi înregistrările de pe camerele montate pe casa în fața căreia interlopul a murit. Acestea au dispărut, însă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Emi Pian
Emi Pian, pe vremea când era în viață


In articol:

Legea tăcerii în lumea mafiei (nu vezi, nu auzi, nu vorbești) funcționează și în cazul morții lui Emi Pian. Interlopul a fost ucis după ce a fost înjunghiat în fața casei unde avusese loc o partidă de barbut, foarte aproape de camere de supraveghere montate pe acel imobil. Anchetatorii nu au putut însă folosi acele imagini pentru că proprietarul imobilului ar fi declarat că în acea noapte, camerele nu erau pornite.

Vecinii de pe strada pe care a murit Emi Pian: ”Aveau camere dar nu le porneau”

Vecinii de pe strada din cartierul Giulești, acolo unde a avut loc crima, au declarat pentru România TV că în casa respectivă se făcea contrabandă cu țigări și că acele camere erau mai mult de formă. ”Le porneau doar când aveau marfă în casă”, a povestit o localnică, sub protecția anonimatului, pentru sursa citată. Cum incidentul a avut loc în fața casei respective, imaginile surprinse de acele camere ar fi putut face lumină în acest caz. Se pare însă că adevărul poate fi, uneori, prea periculos.

Camere de supraveghere, emi pian
Camerele de supraveghere de pe casa în fața căreia a murit Emi Pian[Sursa foto: Romania TV]

Anchetatorii au reușit totuși să facă rost de imagini de la o altă cameră de supraveghere situată la aproximativ 100 metri de locul faptei. Respectivele imagini, aflate în posesia anchetatorilor, arată cum un bărbat, cel mai probabil Richard Gabriel, este bătut de mai mulți indivizi, probabil din Clanul Duduianu. Imaginile sunt, din păcate, neclare, fețele celor implicați în altercație nu se văd, iar acest lucru a dus la interpretări diferite pe care cele două părți le au în acest moment față de evenimentul care a dus la moartea lui Emi Pian.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Război în clanul Duduienilor! Lupta pentru putere după asasinarea lui Emi Pian este pe viață și pe moarte

Citeste si: Florin Salam, decizie incredibilă pentru a scăpa de amenințările clanurilor interlope! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Smiley a fost prins de Poliție conducând cu viteză pe Autostrada Soarelui. Ce amendă a primit cântărețul

În filmările anchetatorilor nu se văd fețele agresorilor

Cei din clanul Duduianu susțin că Richard Gabriel l-a înjunghiat pe Emi Pian după o dispută verbală, iar frații lui au sărit să-l ajute, lovindu-l pe agresor și apoi ducând victima la spital. De cealaltă parte, cei din clanul Rinu susține că a Richard nu a făcut decât să se apere și că nu mai știe pe cine a lovit cu cuțitul pentru că i se pulverizase spray lacrimogen în ochi.

Uciderea lui Emi Pian
Imagini surprise de camere la moartea lui Emi Pian

Procurorii iau ambele variante în calcul, drept dovadă atât ucigașul cât și frații lui Emi Pian au fost arestați preventiv. Cei din clanul Duduianu sunt acuzați de tentativă de omor iar tânărul din clanul Rinu de omor calificat.

Varianta procurorilor: frații Pian au vrut să-l omoare pe agresorul fratelui lor

”S-a întors și a fugit, însă s-a împiedicat în dreptul porții imobilului , căzând pe trotuar. A fost ajuns repede din urmă de către Duduianu Vasile care a coborât din primul autoturism de culoare închisă și care i-a aplicat peste cap și corp lovituri cu un obiect contondent, posibil topor, precum și cu picioarele.

Concomitent, din autoturismul de tip break a coborât Duduianu Laurenţiu înarmat cu un obiect tăietor înțepător în mâna dreaptă, posibil cuțit, acesta apropiindu-se în fugă de Richard Emanuel și aplicându-i la rândul său mai multe lovituri peste corp, cu arma la care am făcut referire anterior, dar și cu picioarele", scriu procurorii în referatul de arestare al fraților Pian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gestul uriaș făcut de vărul lui Emi Pian! Impresionat de drama unui tânăr care a rămas fără un picior, George Pian vrea să-i ofere acestuia 12.000 euro pentru o proteză

Clanul Duduienilor, pus la pământ de moartea lui Emi Pian! WOWbiz.ro are detalii incredibile din ”subteranele” lumii interlope bucureștene

Tzancă Uraganu, acuzat că se bucură de moartea lui Emi Pian. Cântărețul i-a reclamat la Poliție pe cei din clanul Duduianu

Atac în stil interlop în mijlocul Bucureştiului! Reglarea de conturi vizează oameni din lumea bună a Capitalei VIDEO

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies