Alertă în Botoșani! O fetiță de zece ani a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă

O minoră de zece ani din Botoșani este căutată de POliție și de părinți. A plecat spre casă și nu a mai ajuns.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mihaela Ana Maria Ciobanu, o fetiă de zece ani, este căutată de Poliție. Micuța este elevă la o școală din localitate și a plecat spre casă la orele 12:00, după terminarea cursurilor.

La orele 22:15, tatăl ei a sunat panicat la 112 pentru a anunța dispariția minore. Poliția din Botoșani s-a mobilizat pentru a o căuta pe fetiță.

Ce a făcut fetița din Botoșani după ce a plecat de la școală

Din primele verificări s-a alfat că Mihaela Ana Maria Ciobanu a plecat la orele 12:00 de la școală, împreună cu mai multe colege. Elevele s-au plimbat prin zona adiacentă și spre seară a mers în vizită la familia unera dintre ele. În jurul orelor 20:00, ea a plecat singură de acolo spunând că se va îndrepta spre casă.

Părinții minorei spun că au început că o cuate încă de la orele 13:00, când ea trebuia să fi ajuns deja acasă, dar fără rezultat.

Citeste si: Panică la un liceu din Capitală. O elevă a dat cu spray paralizant în clasă. Ce s-a întâmplat cu elevii care erau în clasă în acel moment

Citeste si: Cazul fetiței de zece ani care a fost răpită de pe o stradă din Brăila stârnește reacții furibunde! „A strigat după ajutor. Trecătorii s-au prefăcut că nu văd și nu aud nimic”

Citeste si: Mara Bănică, șantajată și amenințată timp de un an și jumătate: „A venit noaptea, cu o mască pe față, încercând să...”

Mihaela Ana Maria Ciobanu are înălțimea de 1,25 m, păr șaten deschis și ochi căprui. Marți, atunci când a fost văzută ultima oară, purta o geacă roșie din fâș și o căciulă roz cu moț.

Toți cei care dețin informații legate de ce s-a întâmplat cu Mihaela Ana Maria Ciobanu sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate