Alertă în București! O femeie a dispărut joi: „Ajutați-mă să o găsesc pe mama!”

Anton Natalia a dispărut joi din zona Giulești din București.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Un bărbat din București este disperat. Joi, 10 octombrie, mama lui a dispărut din zona Giulești a Capitalei. Femeia suferă de Alzheimer și avea câinele familiei cu ea în momentul dispariției.

„Ajutați-mă s-o gasesc pe mama! A disparut astăzi 10.10.2019 din zona Giulești. Ultima oară a fost văzută în jurul orei 16.
Suferă de Alzheimer, grad avansat.
Raspunde la numele de Nadia (Anton Natalia în buletin)
Este imbracata intr un halat gri/ crem, posibil pantofi albi. Ținea câinele lipit în brate. Câinele răspunde la numele de Aki (este microcipat)!!!
Orice informatie poate fi de ajutor!”, a scris Cătălin, fiul femeii, pe pagina lui de Facebook. 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Marius era în pădurea din Poiana Brașov, când ceva i-a atras atenția! Nu mai văzuse așa ceva niciodată: „Prietenii mei nu m-au crezut nicio secundă”

Cineva a văzut-o pe femeia dispărută în București

„Buna ziua! Am vazut-o ieri în tramvai 44 cu cațelul în brațe, avea un halat alb pe dânsa si vorbea cu toată lumea și spunea că vrea sa ajungă în Giulești, iar o doamnă i-a spus că trebuie să coboare și să ia tramvaiul 11 înapoi. Repet, eram în tramvaiul 44, mergeam spre gara. Ea a coborât atunci la Maternitatea Giulești”, a scris o femeie pe internet, pe pagina fiului femeii dispărute. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate