ALERTĂ în Bucureşti: Tânăra care a murit la metrou ar fi fost ÎMPINSĂ! Poliţia intervine de urgenţă

La doar câteva ore după ce o tânără a murit la metrou, e alertă în tot Bucureştiul! Conform informaţiilor furnizate de Poliţie şi de Metrorex, femeia ar fi fost împinsă.

Autor: T.S.
 
 
Astfel, în urma incidentului o femeie e căutată, după ce a ucis o altă femeie, pe care a aruncat-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1, şi pe o alta, care a scăpat, în altă staţie de metrou.
 
Antena 3 a anunţat că poliţia deţine imagini surprinse de camerele de supraveghere în care apare o femeie de aproximativ 45 de ani, cu o eşarfă, care le-a împins pe cele două în faţa metroului.
 
Primul incident ar fi avut loc la ora 15.00. Fata a ajuns aproape de margine, dar nu a căzut.
 
Poliţia Capitalei a transmis şi un mesaj de avertisment: „Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea  unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de metrou.
 
În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză a împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

 

Pentru a preîntâmpina un alt eveniment similar, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate staţiile de metrou.
Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.
 
Cercetările în cauză sunt anchetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti Şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
 
Semnalmente: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1.70
m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies