Alertă în Capitală! Un cadavru cu o pungă pe cap a fost descoperit în Sectorul 6

Un cadavru a fost găsit într-un sector din București.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Update, ora 11:56: Tânărul care a fost găsit mort cu o pungă pe cap ar avea vârsta de 21 de ani. Din primele informații, a fost examinat de către medicul legist care nu a constatat nicio urmă de violență.  Toate pistele analizate conduc către o sinucidere. Tânărul ar fi încercat de mai multe ori să-și ia viața cu alte pungi, pe care criminaliștii le-ar fi găsit lipite cu bandă adezivă.  

Update, ora 11:00: Poliția a delimitat zona în care se află cadavrul. Polițiștii de la Serviciul Omoruri cercetează la fața locului.

Un cadavru a fost găsit în Sectorul 6 din București, având o pungă pe cap. Sexul victimei este bărbat, sursele zicând că ar avea aproape 40 de ani. Bărbatul avea o pungă pe cap în momentul în care a fost descoperit de un om care a sunat la 112 și a sesizat Secția 25 din București, zicând că se află o persoană decedată ”cu o pungă trasă pe cap”, informează Mediafax.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ce ”blestem” a lovit familia lui Mihai Constantinescu și de ce nu a avut copii

Citeste si: Castelul Shuri din Japonia a ars din temelii! Obiectivul se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO

Citeste si: Dr. Constantin Chiurciu, românul care a revoluționat medicina cu invențiile sale, a murit

Poliția a demarat o anchetă pentru a afla dacă persoana respectivă s-a sinucis sau dacă este vorba despre o crimă. Cadavrul a fost descoperit pe Aleea Cumințenia Pământului, zona Militari.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate