Alertă în Cehia! Un elicopter s-a prăbușit. Două persoane au murit

Este alertă în Cehia, după ce un elicopter s-a prăbușit. Doi oameni și-au pierdut viața.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un elicopter s-a prăbuşit şi a luat foc vineri dimineaţă la Slavonov, în estul Boemiei, Republica Cehă, ucigând două persoane, informează agenţia Xinhua.

Elicopterul, de tipul Enstrom 480, efectua un zbor de antrenament când a avut loc accidentul, potrivit website-ului firmei de aviaţie DSA, care operează elicopterul, adăugând că doi membri ai echipajului erau la bord.

"În acest moment nu mai avem alte informaţii despre circumstanţele dezastrului aerian şi colaborăm îndeaproape cu autorităţile competente pentru a identifica cauzele accidentului", a declarat compania pe website-ul său.

Victimele sunt un pilot străin care făcea instructaj şi un instructor ceh de la DSA, potrivit informaţiilor difuzate de media locale.

Citeste si: Testul de care nu mulţi au trecut: Câte găuri are tricoul din imagine? Mulţi spun 2, alţii 6, dar răspunsul este altul

Citeste si: Gigi Becali și-a sfințit stâna din Pipera! Imagini inedite cu latifundiarul sprijinit într-un ciomag de aur

Citeste si: Nicu Maharu, înconjurat de interlopi, lăutari și familie! Câți bani se ”aruncă” pe catafalcul fostului iubit al Simonei Sensual

Mai mulţi localnici au declarat că elicopterul s-a prăbuşit în mijlocul unui câmp la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată casă rezidenţială din sat.

"Când pompierii au venit la locul incidentului, elicopterul ardea. Locuitorii au încercat să stingă focul cu ajutorul extinctoarelor, dar nu a fost suficient", a declarat purtătoarea de cuvânt a pompierilor Martina Gotzova. "Pompierii au stins în cele din urmă focul cu un jet de apă la mare presiune", a spus Gotzova.

Enstrom 480, produs de US Enstrom Helicopter, este un aparat cu patru locuri, cu un singur motor. El este utilizat pentru transportul de pasageri, în antrenamente pentru piloţi, filmări şi zboruri de observaţie.

Sursă: Știripesurse


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: