Alertă în Prahova! Un deținut a evadat din închisoare

Este alertă în Prahova. Un deținut a evadat din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este alertă acum în Prahova. Un deținut a evadat din penitenciar. Reprezentanții IPJ Dâmbovița au anunțat faptul că bărbatul, care executa o pedeapsă privativă de libertate, a evadat din Penitenciarul Găești în jurul orei 13.40.

Citeste si: Mary s-a întors la Puterea Dragostei. Apariția ei a generat discuții între fete! ”Când vreodată să o primesc eu pe aia în cameră?”

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul! Vezi motivul incredibil pentru care a fost la un pas să abandoneze studiile!

“Astăzi, 18 iunie, în jurul orei 14:45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați de către reprezentanții Penitenciarului Găești cu privire la faptul că, în jurul orei 13:40, un bărbat, care executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, pentru o perioadă de un an, pentru furt, a plecat de la o societate comercială din Băleni, unde desfășura activități lucrative, fără a mai reveni la unitatea de penitenciar.

Citeste si: A murit cea mai bătrână persoană din Europa. Ce vârstă avea

În prezent, se desfășoară activități de căutare a numitului Caramalău Ion, de 30 de ani, din județul Prahova.”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița, conform realitateadeprahova.net.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate