Stiri

Alertă în Vrancea! O cisternă plină cu motorină a luat foc

Este alertă în judeţul Vrancea, după ce trei tractoare şi o cisternă plină cu motorină au luat foc în comuna Năneşti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Alertă în Vrancea! O cisternă plină cu motorină a luat foc

Pompierii au intervenit de urgenţă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la ISU Galaţi şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la SVSU Măicăneşti. Pompierii acţionează în aceste momente pentru a stinge incendiul.

„A fost anunţat un incendiu în comuna Năneşti. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la SVSU Măicăneşti. Forţele de intervenţie acţionează pentru stingerea incendiului care a fost localizat. Nu sunt locuinţe în pericol”, a declarat Cristina Pârvu, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune