Stiri

Alertă meteo! Gerul se întoarce! Temperaturile scad dramatic în weekend

Gerul de Bobotează se întoarce în weekend în ţară şi în Capitală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Alertă meteo! Gerul se întoarce! Temperaturile scad dramatic în weekend

Astăzi şi mâine va ninge în majoritatea regiunilor, însă din weekend temperaturile vor scădea dramatic.

În weekend nu va mai ninge, însă mercurul termometrelor va scădea serios. În Bucureşti, sâmbătă noapte, se va ajunge la -11 grade. Pe timpul zilei temperatura medie în Capitală va fi de -3 grade.

În weekend la munte nu va mai ninge, însă va fi semnalată ceaţa, iar temperaturile vor fi foarte scăzute. Abia duminică mercurul termometrelor va arăta câteva grade în plus.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ninsori şi strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitaţii mixte, polei, valabilă de miercuri de la ora 22.00 şi până vineri, la ora 12.00.

Meteorologii au avertizat că vor fi joi şi vineri perioade cu precipitaţii, predominant ninsori, în toate regiunile şi se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova. În Dobrogea, sudul şi estul Munteniei, precum şi în sud-estul Moldovei vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului şi la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane şi în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

 

În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune