Alerta pentru Oana! Lui Viorel Lis i s-a facut rau la ziua lui Dinu Maxer! Intra sa afli ce i s-a intamplat fostului primar la petrecere!

Starea de sanatate a lui Viorel Lis s-a deteriorat in ultima vreme! Client fidel al evenimentelor mondene, el a clacat, aseara, la ziua de nastere a lui Dinu Maxer, acuzand dureri de cap si stari de moleseala! De altfel, toata petrecerea nu s-a ridicat de la masa, iar cand a plecat a fost sustinut de sotia lui, Oana!

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Cornelia Ionescu

fara descriereLis, terminat la petrecerea lui Dinu MaxerIn ultima vreme, Viorel Lis are mari probleme de sanatate! Fostul primar al Capitalei acuza dureri mari de cap, in plus, are si pierderi de memorie, care pot duce chiar la situatii critice! Din acest motiv, Lis a evitat sa mai mearga la evenimente, asa cum o facea inainte, ba mai mult, sta doar in casa si ia medicamente cu pumnul!

fara descriereViorel a stat numai cu ochii inchisiCu toate acestea, fostul edil a facut, aseara, un efort si s-a dus la ziua de nastere a lui Dinu Maxer! Lis s-a asezat la o masa mai retrasa, s-a conversat cu invitatii, insa, dupa vreo o ora si jumatate, a dat semne de oboseala si nu s-a mai ridicat de la masa! “Iau medicamente foarte multe, 15 pe zi, dupa un tabel pe care il am la bucatarie! Oana este asistenta mea, nu ma lasa nici sa respir! Ea insista sa respect sfaturile doctorilor pentru a ma putea recupera rapid! Dar e foarte greu, stomacul meu nici nu le mai suporta! Mi se face rau destul de des”, a spus Lis pentru WOWbiz.ro!

fara descriereLis ii face semne sotiei sa plece acasaAsa s-a intamplat si, ieri, cand durerile de cap s-au acutizat, corpul i s-a molesit si a fost nevoit sa stea numai pe scaun ca sa isi revina! Pentru a nu alerta invitatii, Lis a evitat sa se mai ridice de la masa, insa, i-a facut un semn discret sotiei, care se afla pe ringul de dans, si a rugat-o sa mearga acasa, pentru ca, pur si simplu, nu se mai putea tine pe picioare! Oana s-a conformat imediat, s-a scuzat sarbatoritului ca nu mai poate ramane la petrecere si l-a luat de brat pe Viorel si l-a dus la masina!

Foto: Tiberiu Lupasc

Oana Lis e DISPERATA sa devina mama! Blonda, in lacrimi! "Nu imi vine sa mai ies din casa, nu am niciun motiv sa merg mai departe"- Vezi ce vrea sa faca pentru a avea un copil

Viorel Lis trece prin momente cumplite: "Analizele nu mi-au ieşit bune, mă ia aşa un tremurat ca un cutremur"

Egalul Romaniei cu Grecia i-a bagat bani in buzunar lui Viorel Lis! Uite cat a castigat aseara la pariuri

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate