Alertă! Un bărbat ademenește cu dulciuri copiii ca să urce în mașina lui! Poliția l-a identificat

Alertă în Calafat. Un bărbat este acuzat că ademenește copiii cu dulciuri și le cere să urce în mașina lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Alertă într-un oraș din România! Un bărbat ademenește cu dulciuri copiii ca să urce în mașina lui. Primarul din Calafat susține că a fost identificat bărbatul care le oferă celor mici dulciuri și plăcinte și le cere să urce cu el în mașină.

„Au fost persoane care au spus la Poliția Locală, persoane adulte, după care s-a discutat și cu Poliția Calafat. Prima dată am auzit de așa ceva acum vreo trei săptămâni. Este aceeași persoană, pe care acum o avem sub urmărire. Persoana are domiciliul la vreo 30 de kilometri de Calafat. Am identificat-o după numărul mașinii și avem niște cadre surprinse de o cameră de supraveghere, în zona centrului”, a declarat primarul Calafat, Lucian Ciobanu pentru Mediafax.

Alertă în Calafat! Un bărbat ademenește cu dulciuri copiii ca să urce în mașina lui! Poliția l-a identificat

Alerta a fost dată în urmă cu câteva zile, când un bărbat a văzut cum un minor a fost abordat de un necunoscut care i-a cerut să urce cu el în mașină. Puștiul de 12 ani s-a speriat și a fugit. Pe fir au intrat între timp și polițiștii de la IPJ Dolj.

Citeste si: Alertă în Craiova! Un minor de 15 ani a dispărut de acasă. În urma lui a rămas un bilet șocant pentru părinții lui

Citeste si: Gheorghe Dincă, primele declarații de după gratii! Cui a mulțumit și ce mesaj a transmis familiilor Alexandrei și Luizei: „Nu am cuvinte suficiente”

Citeste si: Colegele Luizei Melencu îi acuză pe procurori că le-au umilit la audieri: „Râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos”

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un autoturism are corespundea detaliilor indicate de minor și care s-ar fi aflat în perioada de timp precizată, în zona respectivă. A fost identifcată și persoana care s-ar fi aflat la volan, un bărbat de 69 de ani din Poiana Mare, care a recunoscut că s-a aflat în zona respectivă, în perioada indicată, însă nu ar fi avut nicio interacțiune cu vreun minor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate