Alesii nu mai au loc in Casa Poporului - 550 de parlamentari si doar 500 de scaune

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca viitorul Legislativ va avea 550 de parlamentari, cu 80 in plus fata de actualul Parlament, el aratând ca sala de plen are 501 locuri, fiind neincapatoare pentru cei 550 de alesi.

Distribuie pe:

Dragnea a spus ca Parlamentul rezultat in urma alegerilor de duminica va avea 550 de mandate. El a precizat ca la Camera Deputatilor vor fi 382, cu un plus de 49 de mandate fata de numarul actual de deputati.

Secretarul general al PSD a mai aratat ca viitorul Senat va avea 168 de mandate, cu un plus de 31 de mandate fata de numarul actual de senatori. Astfel, totalul numarului de mandate de parlamentar va fi 550, cu un plus de 80 de mandate fata de numarul actual, potrivit lui Dragnea. El a aratat ca in sala de plen sunt 501 locuri, insuficiente pentru cei 550 de viitori parlamentari, precizând ca cei care nu vor avea loc in sala de plen vor trebui sa stea la balcoane.

"Trebuie sa stea la balcoane cei care au blocat modificarea Legii si au determinat actuala umflare a Parlamentului, care se mareste cu numarul de mandate al celor de pe locul doi sau trei",
a spus Dragnea, conform Realitatea TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate