Alessandra Stoicescu isi doreste un copil: "E o provocare, ti se schimba viata radical"

Alessandra Stoicescu s-a casatorit anul trecut cu alesul inimii sale si este mai fericita ca oricand.

Distribuie pe:

fara descriereStirista isi iubeste foarte mult sotul, insa recunoaste ca nu este inca pregatita sa faca un copil. Ea stie ca acest lucru este o mare responsabilitate si ca viata i se va schimba radical cand va lua aceasta decizie.

"Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele... Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea", a recunoscut ştirista.

"Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reuşeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentam, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu", a mai povestit Alessandra pentru ziarul Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate