Alessia, în lacrimi după despărțirea de tatăl copilului! Primele declarații după ce s-a scris că a fost dată afară din casă: „Plâng în fiecare zi”

Cântăreața Alessia a vorbit cu lacrimi în ochi despre despărțirea de tatăl copilului ei. S-a scris că fostul iubit ar fi dat-o afară din casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Cântăreața Alessia trece prin clipe foarte dureroase. Tânăra s-a despărțit de bărbatul căruia i-a dăruit un copil și este extrem de afectată de tot ceea ce s-a întâmplat între ei în ultima vreme.

În presă s-a scris că Alessia ar fi fost dată afară din casă de partenerul ei. Artista a prezentat, însă, o altă versiune a poveștii, negând că acest lucru s-ar fi întâmplat.

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc dacă nu îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul. Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. A vrut doar să clarific că nu am fost dată afară din casă. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc opilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Când am început să mă simt rău, am fost la medic şi s-a cerut de urgenţă reevaluarea mea şi s-a constatat că nu îmi este favorabilă. Mi s-a spus să fac tot ce îmi stă în putinţă să ies din acest stres. Am ales să accept condiţiile lui astfel încât să se termine o dată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită”, a declarat Alessia în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Doliu în România! A murit Elena Arnăuțoiu, una dintre cele mai cunoscute luptătoare împotriva comunismului

Alessia, distrusă de despărțirea de tatăl copilului

De când a început scandalul între ea și fostul partener de viață, Alessiei îi este foarte greu. Cu toate acestea, nu vrea să vorbească urât despre fostul iubit.

„Dumnezeu şi părinţii mei, cine să mă ajute? Cât se poate, până când nu intervin orgoliile. Cât îmi permit şi mie nervii. Nici nu mai vreau să lupt cu concepţiile cuiva. Vreau pur şi simplu să scap. Mă lupt cu mine în fiecare zi. Mă lupt să accept situaţia şi să nu mai încerc să caut dreptate, numai să scap din această situaţie. În trei ani şi jumătate pot să număr pe degete de câte ori am ajuns la studio, nu vreau să spun motivele. Nu am reuşit niciodată să înregistrez o piesă din prima. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez la viaţa nouă. Cu atât mai greu îmi e acum să mă readaptez la viaţa de înainte.

Plâng în fiecare zi, stau cu el pe cameră. Este la mama de trei săptămâni. Am stat cu el cât mi-a permis agenda. Joi va veni înapoi acasă. (...) Nu vreau să profit de starea mea vulnerabilă şi să spun lucruri pe care o să le regret mai târziu. Nu vreau să scot ce e mai urât din ce a fost între noi”, a mai spus Alessia printre lacrimi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate