Alex "Bentita", adevarul despre relatia lui cu Diana Belbita. "Razboinicul" spune lucrurilor pe nume! A fost sau nu o atractie

La trei luni de la finalul primului sezon de la Exatlon, “razboinicul” spune ce s-a intamplat cu el si “faimoasa” in competitie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Considerat unul dintre cei mai atragatori concurenti de la Exatlon Romania, sezonul 1, Alex Nedelcu nu a fost ocolit de barfe cu iz amoros! Una dintre ele a fost cea legata de “faimoasa” Diana Belbita, cea care, in competitie, i-a aruncat cateva priviri galese! (citeste cum au comentat Draghia, Stefan si Alex Nedelcu plecarea lui What's Up de la Exatlon)

Alex Nedelcu a avut o relatie cu Diana Belbita! "Atunci cand te de afli la un chef, lasi cumva garda jos"

Daca a fost o atractie sau nu intre cei doi, ei bine, lucrurile nu au fost pana acum lamurite! La revenirea in tara, “Printesa Razboinica” a evitat subiectul, mai mult, a lasat loc interpretarilor, semn ca barbatul nu i-a fost deloc indiferent!

Totusi, Alex Nedelcu a avut o relatie cu Diana Belbita? Este o intrebare la care “razboinicul”, dupa trei luni de la finalul competitiei, a raspuns cu sinceritate! “Adevarul este ca acolo nu a existat nimic intre noi, nu a fost absolut nimic, nu a fost un flirt sau ceva concret! Nu stiu, poza in care eu am aparut alaturi de ea poate spune altceva, probabil limbajul corpului sau reactiile indirecte ale fiecarui individ duc spre ceva anume! Repet, nu pot sa spun ca a fost ceva sau nu! La petrecerea respectiva, unde ni s-a facut o fotografia, nu imi aduc aminte sa fi fost apropiati sau sa fi dansat! E adevarat, am interactionat mai mult la masa, am fost mai apropiati, insa s-a nimerit sa fie asa, nu din alte motive! Trebuia sa fim asa si era normal, mai ales ca eram din echipe diferite. Atunci cand te de afli la un chef, la o masa, lasi cumva garda jos. Lasi armele si zambesti! Te intelegi cu toti, indiferent de ce parte a baricadei se afla intr-un concurs”, a spus Alex.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: