Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a fost, în ultima perioadă, subiect de discuție între fetele din emisiunea moderată de Andreea Mantea, relația lui cu Manuela fiind analizată în amănunt.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Urmărind emisiunea, Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a avut surpriza să afle, susține el, că se spun lucruri total neadevărate despre viața lui, motiv pentru care, în exclusvitate pentru WOWbiz.ro, a desființat bârfele și fetele care l-au transformat în subiect de discuție.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei și-a arătat chiloții într-un video

Citeste si: Alexandru Bobicioiu, mesaj pentru Bianca de la Puterea dragostei

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Plușica și Bobicioiu au apărut împreună! Ce răspuns a dat el când a fost întrebat dacă sunt iubiți

”În primul rând, afirmația Manuelei că i-aș fi spus că doresc să intru în casa Puterea Dragostei pentru ea, este total neadevărată. Discuțiile dintre mine și Manuela s-au rezumat la faptul că îmi este dor de casa Puterea Dragostei, eu spunându-i ca nu știu încă pentru cine aș dori să intru. Tot referitor la Manuela, vreau să menționez că relația dintre mine și ea a fost una strict de amiciție, având împreuna și o colaborare. Mai multe cred că au spus, nu prea subtil, Roxana și Jador. Oricum, mai mult de “friends with benefits” nu a fost între noi...”, explică Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, nici Bianca nu a scăpat de furia lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, acesta fiind deranjat că iubita lui Livian ar susține că ar fi gelos pe Ricardo. ”În al doilea rând, nici nu știu cum să cataloghez intervenția Biancăi... Poate are încă sechele de acum ceva timp în urmă. Dar ca să clarificăm și acest aspect, vreau să precizez încă de la bun început că am o părere foarte bună despre Ricardo și îl consider un tip foarte ok. Referitor la discuțiile mele cu Manuela, la care a făcut referire Bianca, acestea s-au rezumat doar la a-i spune că, din ce am putut eu observa, Ricardo este destul de gelos și că face anumite faze din nimicuri, exact cum făcea cu Raluca. Nicidecum nu i-am sugerat Manuelei să nu vorbească cu Ricardo sau alte tâmpenii menționate de Bianca, ba din contră, am sfătuit-o să încerce, poate cu ea va fi diferit”,a mai spus Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că l-a amuzat ceea ce a spus Andreea Mantea despre episoadele lui din emisiune, atunci când... ațipea. ”Un ultim aspect la care vreau să fac trimitere se referă la mențiunea doamnei Andreea Mantea, cum că este imposibil să mă întorc în emisiune deoarece ar fi de ajuns unul care doarme - cu referire la Iancu. Această afirmație nu mă deranjează câtuși de puțin deoarece Andreea Mantea este un moderator senzațional al emisiunii și sigur a spus acest lucru mai mult sub formă de glumă. După cum bine știm cu toții, mi s-a întâmplat doar de vreo două ori să ațipesc preț de 3-4 secunde. Dar acest lucru nu mi s-a întamplat doar mie... astfel încât nu o iau ca pe un afront, ba din contră afirmația Andreei Mantea mă ambiționează să-mi doresc și mai mult să mă întorc în casa Puterea Dragostei”, a mai explicat Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Alex Bobicioiu s-a iubit cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”?

”În momentul de față eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie. Îl respect și îl apreciez pe Alex, așadar, noi o sa rămânem prieteni”, ne-a spus, în exclusivitate, bomba sexy Manuela Oprișiu. Mai mult decât atât, ne-a explicat focoasa brunetă, despărțirea lor nu are, culmea, niște motive serioase în spate. ”Cred că e vorba de distanță, că nu a fost să fie. Nu avem să ne reproșăm nimic”, ne-a mai spus Manuela, tânăra femeie de afaceri din Alba Iulia, fostă Miss, despre relația pe care a avut-o cu Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Adrian Nartea, primele declarații despre infectarea cu coronavirus! Care este, de fapt, adevărul: „Nu am și nu am avut”

Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tânărul are încă un dosar penal deschis pe numele lui, după ce a lăsat un bărbat fără un picior

Bianca Drăgușanu nu se poate baza pe Alex Bodi. Vedeta, surprinsă total neajutorată în oraș FOTO

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 20 septembrie- Vezi emisiunea Online

Anamaria Prodan, supriză de proporții de ziua soțului ei, Laurențiu Reghecampf. A adus-o pe cea mai importantă...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies