Alex Bobicioiu revine în casa Puterea dragostei pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

Doi foști concurenți de la Puterea dragostei vor să se întoarcă în casă. Alex Bobicioiu a pus ochii pe Ramona și este decis să o cucerească.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Alex Bobicioiu intră din nou în casa Puterea dragostei, pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?


In articol:

Alexandru Bobicioiu vrea să intre din nou în casa Puterea dragostei. Fostul iubit al Biancăi Comănici a pus ochii pe nimeni alta decât Ramona și este hotărât să se întoarcă în emisiune pentru a o cuceri pe blondină. Bomba a fost aruncată de vloggerițele Reea și Tina, care au spus totul în noul clip postat pe canalul de YouTube. 

Alex Bobicioiu intră din nou în casa Puterea dragostei, pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

„Băiatul care va intra în casa Puterea dragostei pentru Ramona este...cineva care și-a bătut puțin joc de Bianca Comănici. Toată lumea o să zică Oianu sau...Dacă și voi v-ați gândit la Bobicioiu înseamnă că sunteți inteligenți”, au spus vloggerițele Reea și Tina în noul vlog urcat pe YouTube vineri seară.

Citeste si: Șoc pentru Bogdan Mocanu! Andra Volos are un nou iubit? „Am ieșit la cină cu iubitul meu”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona: „Are în spate interlopi”

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru iubita lui: „Tu ești singura prințesă” Este vorba despre Alexandra ?

Alex Bobicioiu intră din nou în casa Puterea dragostei, pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

Totodată, Reea și Tina au dezvăluit faptul că Andreea Oprică se va întoarce în sezonul 3 al emisiunii Puterea dragostei, iar anunțul a fost făcut chiar de către fosta concurentă pe contul de Instagram, acolo unde a spus, ca răspuns la o întrebare, că este posibil să meargă în Turcia.

„Din câte am înțeles, Andreea Oprică își dorește să intre din nou în casa Puterea dragostei. A făcut o postare pe Instagram și a răspuns că se pregătește să plece în Turcia. Filmările mai durează trei săptămâni și se va termina sezonul. Peste 2 săptămâni se pregătesc pentru filmările sezonului 3”, au spus Reea și Tina. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate