Alex Bodi a dat-o de gol pe Bianca Drăgușanu. Cum se poartă când este însărcinată: „Se transformă dragonul”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își doresc mult un copil împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut un sfârșit de an tumultuos, iar trecerea în noul an a fost cât pe ce să-i prindă despățiți, la fel ca anul trecut. Deși aveau divorțul programat la începutul lunii decembrie, după numeroase scandaluri în public, cei doi soți au decis să-și mai dea o șansă. De câteva săptămâni își petrec timpul împreună și merg în vacanțe, semn că au lăsat în spate certurile și acuzațiile pe care și le aduceau până acum.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își doresc mult un copil

Nu doar că sunt mai fericiți ca oricând, dar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își doresc și să devină părinți cât mai repede posibil.

„Acum vreo trei săptămâni mi-a făcut cadou un urs, de vreo doi metri, roz. Da, l-am certat şi i-am zis că ce fac cu ăsta. Mai bine îmi dădeai un plic pe care scrie urs, îmi puneai o inimioară şi îmi scriai „te iubesc”. Este mic şi din suflet, de care o să ne bucurăm amândoi.

Ne dorim amândoi (n.r. - un copil), dacă o vrea Dumnezeu se va întâmpla”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Oana Roman, în lacrimi la tv. A vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțirea de Marius Elisei: „E mai bine să se știe de la mine...”

Citeste si: ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

Citeste si: Andreea Antonescu rupe tăcerea privind despărțirea de Ștefan Manolache: „În relația cu mine a fost un…” Nimeni nu se aștepta să spună asta despre el

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Mai glumeț din fire, Alex Bodi a glumit pe seama unei posibile sarcini. „Nu vor fi doar zvonuri. Când se va întâmpla, o să ştiţi, cu siguranţă. Se transformă dragonul şi o să observaţi”, a spus soțul Biancăi Drăgușanu, făcând referire la comprtamentul vulcanic al frumoasei blondine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate