Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! Afaceristul s-a cazat la un hotel luxos cu vedere la mare! VIDEO

Vedete

Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! Afaceristul s-a cazat la un hotel luxos cu vedere la mare! VIDEO

Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul cu Bianca Drăguşanu, preferând să se liniştească.

Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul cu Bianca, care a ţinut capul de afiş în week-end. Duminică, el a luat avionul şi a zburat spre o destinaţie necunoscută. Când a ajuns la hotel, soţul Biancăi a filmat camera în care s-a cazat şi balconul acesteia, care oferă o privelişte fabuloasă la mare. Bodi a preferat să plece din România după ce s-a certat cu Bianca şi cu mama acesteia, Madi. De ziua Biancăi Drăgușanu, pe când blondina se afla în parc alături de mama sa și Alex Bodi, a izbucnit un scandal de proporții între ginere și soacră.

Femeia s-a simțit agresată, amenințată, iar din acest motiv a apelat la ajutorul autorităților. Totul ar fi început după o discuție mai aprinsă între cei doi. Alex Bodi s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un exces de furie. Potrvit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancai, relatează Cancan.ro.( vezi cine este femeia cu care a fost surprins Bodi)

Citeste si: Bianca Dragusanu a facut anuntul in direct, cu lacrimi in ochi! S-a intampat chiar de ziua ei!

Citeste si: VIDEO| Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Victor Slav, primele declarații despre noua iubită: „Trebuie să mă pregătesc...”

Femeia a sunat la 112 și i-a spus operatoarei că soțul fiicei ei a devenit agresiv.

Întregul incident a avut loc chiar de ziua de naștere a Biancăi.  „Eu cred că trebuie să își ceară iertare în fața mea, în fața mamei mele, să își asume că a greșit, sa spună că eu nu i-am greșit niciodata și să spuna că este mandru de mine”,  a spus Bianca Drăgușanu, atunci când a fost întrebată ce trebuie făcut pentru ca relația ei cu Alex Bodi să iasă din acest impas. „Deci lucrul ăsta voiam să îl evit în public.
Nu am cum să o fac. Da, față de mama ei mi-aș putea cere iertare pentru aminte lucruri pe care le-am spus, dar comportamentul meu și comportamentul dânsei față de mine nu are niciun fel de scuză. Față de ea (n.r.- față de Bianca) mi-am cerut și ieri scuze, deci nu sunt un om orgolios într-un sens prost. Faptul că sunt aici demonstrează că nu am orgoliu și nu vreau să fac contre”
, a spus Alex Bodi despre certurile dintre el și doamna Madi, semn că agresiunea din seara asta nu a fost primul moment tensionat dintre ei.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul cu Bianca: "L- a deranjat o poză" 

Bianca Drăgușanu, invitată la Teoshow să-și serbeze ziua, a plâns în direct recunoscând că este o zi grea pentru ea. După o zi agitată, în care mai mult a plâns decât a zâmbit, seara a petrecut într-un local alături de prieteni dragi. Bianca Drăgușanu a mai uitat de supărări și a reușit să zâmbească din nou. Bianca Drăgușanu a povestit că prima persoană care i-a ural „la mulți ani” a fost Alex Bodi.

Tot el a sunat-o ulterior și a certat-o pentru că a publicat o fotografie sexy. „Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. Problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe instagram și care a considerat el că este prea vulgară. Putea să-mi spună să o scot, nu să-mi facă teorie 45 de minute. Se pare că pe el îl nemulțumește acum faptul că sunt prea sexy”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situatia in care singurul lucru ca să mă descarc e ca să fiu asa, plângând de ziua mea, cine stie ce se poate intâmpla până diseară. „Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia Inițial stabilisem să ieșim la un restaurant, dar datorită faptului că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să iți povestesc. Mama mă intreabă „mai poți?”. Teoretic Dumnezeă îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a declarat Bianca Drăgușanu.