Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului, care au jucat la Real Madrid şi Barcelona! Uite-l pe soţul Biancăi Drăguşanu la întâlnirea cu Roberto Carlos şi Patrick Kluivert!

Amicii au văzut că Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului. Zilele trecute, soţul Biancăi Drăguşanu a fost la Amsterdam, acolo unde compania Karatbars, pentru care lucrează, specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur, a organizat o conferinţă de prezentare.

Citeste si: Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu: “Iubirea dintre animale şi oameni e cea mai curată!”

Citeste si: Adevărul șocant din spatele agresiunii lui Alex Bodi la adresa Biancăi Drăgușanu?! De unde a pornit de fapt scandalul și ce avea de fapt bărbatul în telefon | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații! Cum comentează soțul Biancăi ce s-a întâmplat între ei

Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului. Carlos şi Kluivert au jucat la cele mai mari cluburi din lume 

Printre invitaţi s-au numărat şi doi foşti fotbalişti legendari, brazilianul Roberto Carlos şi olandezul Patrick Kluivert. Primul a făcut carieră la Real Madrid, iar cel de-al doilea la Barcelona, cele mai mari cluburi din lume. (vezi care este legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu)

fara descriere

Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului: „Evenimentul a fost un succes"

Nu mai e un secret că Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului. El s-a fotografiat cu cei doi şi, încântat de întâlnire, a postat: „Evenimentul a fost un succes, alături de două legende în viaţă, Roberto Carlos şi Patrick Kluivert”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate