Alex Bodi a primit mesaje incendiare de la Bianca Drăgușanu, după divorț: "Mi-a trimis poze cu ea în anumite posturi, în lenjerie intimă"

Alex Bodi a făcut o nouă declarație, în contextul despărțirii de Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Alex Bodi a făcut o nouă declarație, în contextul despărțirii de Bianca Drăgușanu.
După ce au apărut o serie de informații potrivit cărora el și-ar dori o împăcare cu Bianca și că ar căuta-o în permanență, după despărțire, Bodi a venit să clarifice zvonurile.

"În postura de tată sunt afectat și deranjat de declarațiile că i-aș fi traumatizat fetiță... Faptul că aș fi un pericol public sau bărbatul agresiv de care ea încearcă să se folosească, cele 4 apeluri la 112 sunt dovedite... O să obțin declarațiile polițiștilor și martorilor oculari care spun că nu există niciun fel de agresiune. Mi se pare din nou un favor pe care îl fac dânsei... Datoria mea este să las avocații să-și facă treaba, să înainteze procesul și să se găsească vinovatul", a dezvăluit Bodi pentru spynews.ro, semn că e deranjat de acuzațiile aduse de Bianca la adresa lui și că își dorește o reglare a conturilor chiar și în instanță.

fara descriere

Bianca vrea să îl recucerească pe fostul soț

Mai mult, Bodi a mai spus că cea care și-ar dori împăcarea este, de fapt, Bianca.

"Mi se pare penibil contorizarea apelurilor și să sublinieze ea faptul că sunt un disperat când aș putea să demonstrez în foarte scurt timp felul cum, ea acum două zile, mi-a dat poze și videouri în anumite posturi in lenjerii intimă care nu o favorizează dacă ea nu și-ar mai dori nimic cu fostul soț. Mi-am asumat că o să-mi iau un privat jet și o să mă duc la București. O să mă pun cu ea la masă și o să reglez totul cu avocații la masă...", a declarat Alex Bodi

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate