Alex Bodi a rămas singur în hotel cu escortele de lux, din cauza coronavirusului: “Proprietarii lasă “cliente false” doar așa de decor, ca să mai umple puțin plaja”

Alex Bodi a rămas singur în hotel din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi a rămas singur în hotel în timpul unei călătorii de afaceri pe care a făcut-o recent. Afaceristul care divorțează de Bianca Drăgușanu circulă cu un avion privat oferit de compania specializată în tranzacții cu microlingouri pentru care lucrează și nu e afectat de anularea zborurilor din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Reacția lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Ce mesaj a transmis?

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Alex Bodi, informații de ULTIMĂ ORĂ despre Bianca Drăgușanu. După ce că a încercat să se sinucidă, deși e mamă, minte și „E instabilă psihic!”

Recent, el a zburat la Monte Carlo și Dubai și a observat un fenomen interesant. „Acum ca aproape toată lumea sta acasă și majoritatea hotelurilor de lux sunt pustii din cauza virusului...”, a postat Alex Bodi. (vezi ce actor celebru a pus ochii pe moldoveanca lui Alex Bodi)

fara descriere

Alex Bodi a rămas singur în hotel: "Sper să primească și Drăgușanca un șezlong gratis” 

„Proprietarii lasă “cliente false” in destinațiile exotice doar așa de decor, ca sa mai umple puțin plaja. Așa ca,divele care nu și au permis vacante pana acum,o sa plece așa “pe blat” zilele astea”, a continuat Bodi.

„Nu trebuia sa le dai asa pe față, ca acum chiar ca nu mai vor pleca nicăieri!!”, a replicat un amic al afaceristului. „Lasă, ca nu e problema de asta. Important sa fie acolo”, a răspuns Bodi. “Da bine zici dle Bodi! Sper sa primeasca si Dragusanca un sezlong gratis”, a glumit un internaut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate