Alex Bodi a sfidat carantina și a ieșit la plimbare cu ATV-ul! Soțul Biancăi Drăgușanu a susținut că ea fost „cu oile la păscut”! FOTO

Alex Bodi a sfidat carantina și a ieșit la plimbare cu ATV-ul pe dealurile din jurul Mediașului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi a sfidat carantina și a ieșit la plimbare cu ATV-ul al cărui proprietar este. Aflat în izolare la domiciliu în vila sa din Mediaș, soțul Biancăi Drăgușanu nu se simte în largul său, chiar dacă are o curte imensă. Zilele trecute, Bodi a dat fuga la o herghelie din apropierea orașului, acolo unde și-a călărit armăsarul pe care l-a cumpărat recent. (vezi câți bani a cheltuit Bodi ca să o recucerească pe Bianca)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Bianca Drăgușanu este predispusă la complicațiile COVID-19! Deși nimeni nu știa, blondina suferă de o boală extrem de gravă, ce îi pune sănătatea în pericol

Apoi, Bodi a ieșit cu ATV-ul la o plimbare pe dealurile din apropierea orașului natal. El s-a pozat în timpul unui popas și a postat, în glumă, „Cu oile la păscut”. Bodi a încălcat evident condițiile de carantină impuse de autorități, persoanele putându-se deplasa în afara domiciliului doar pentru cumpărături, a se duce la serviciu sau pentru rezolvarea problemelor medicale. De asemenea, exercițiile fizice pot fi efectuate doar în apropierea locuinței. Un caz similar cu al lui Bodi s-a petrecut de Paște, când primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a ieșit cu bicicleta în parc, alături de iubită.

fara descriere

Alex Bodi a sfidat carantina și a ieșit la plimbare cu ATV-ul. S-a luat de polițiști

Zilele trecute, Bodi s-a arătat revoltat că polițiștii îi amendează excesiv pe cetățeni în această perioadă. ”Stau și ma întreb oare de ce atâta răutate și frustrare?? De ce “polițiștii” ăștia au ajuns să agreseze lumea, să dea amenzi peste amenzi unor oameni care trăiesc de pe o zi pe alta probabil...Oare ce au de câștigat? Cred că primesc vreun premiu? Ce ar fi dacă i-ar ajuta pe oameni, dacă i-ar învața cum să-și completeze foile, dacă ar sfătui lumea într-un mod frumos și i-ar face să înțeleagă că ei trebuie să-și facă datoria... să nu închidă total ochii dar nici să nu abuzeze!!”, a postat Bodi.

”Voi credeți că atunci când va ieși lumea în stradă, cine vă va apăra, mă??? Căpitanii sau colegii care poate nu sunt ca voi? Nu tot cu oamenii vă întâlniți pe stradă? Nu între oamenii de rând trăim?? Vă mirați că se naște răutate și violență când voi sunteți primii care dați tonul la așa ceva?? Nu tot oamenii de rând vă plătesc?? Ca să ce, să-i umiliți?? Pe lângă vremurile pe care le trăim, voi abordați așa comportament?? Dacă vă prinde un coleg de-al vostru copilul sau vreo rudă,cum facem??”, a mai scris soțul Biancăi Drăgușanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate