Alex Bodi a suferit o intervenţie chirurgicală în secret! Vezi ce boală îi afectează picioarele iubitului Biancăi Drăguşanu! FOTO

De curând, Alex Bodi a suferit o intervenţie chirurgicală în secret.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Alex Bodi a suferit o intervenţie chirurgicală în secret. Amicii iubitului Biancăi Drăguşanu au observat nişte răni pe picioarele acesteuia, în câteva fotografii în care apare în pantaloni scurţi. (vezi cum arată bolidul Lamborghini pe care şi l-a cumpărat Alex Bodi)

Citeste si: Alex Bodi are o carpetă cu "Răpirea din serai" în vila sa din Mediaş! Iubitul Biancăi Drăguşanu se mândreşte cu o piesă de colecţie!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre citarea ca martor în dosarul în care e implicat fiul interlopului Kalu: „Condamn categoric...”

Citeste si: Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Bodi NU s-au despărțit! Au venit împreună la TV și au spus totul!

Alex Bodi a suferit o intervenţie chirurgicală în secret: “Scuze, ai varice pe picioare?"

“Dar ce ți s-a întâmplat la picioare?”, l-a întrebat pe Bodi o amică. “M-a mușcat un crocodil în Africa și acum mă refac ...”, a glumit Bodi. „Refacere ușoară, am văzut mai jos că e vorba de o intervenție medicală”, a replicat prietena lui Bodi. “Scuze, ai varice pe picioare? Se văd foarte urât”, i-a transmis un  internaut.

Alex Bodi a suferit o intervenţie chirurgicală în secret: „A avut varice şi s-a operat”

Recent, Alex Bodi a suferit o intervenţie chirurgicală în secret. „A avut varice şi s-a operat”, a explicat un amic al lui Bodi. Varicele reprezintă dilatații patologice și permanente ale venelor ce aparțin sistemului venos superficial, situate în majoritatea cazurilor la nivelul membrelor inferioare. Venele varicoase se îndepărtează prin incizii multiple, minime, ce nu necesită sutură, permiţând o recuperare rapidă şi fără complicaţii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate