Alex Bodi a zburat cu elicopterul de la Bucureşti la Mamaia! FOTO

Alex Bodi a zburat cu elicopterul de la Bucureşti la Mamaia, acum câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Alex Bodi a zburat cu elicopterul de la Bucureşti la Mamaia, probabil pentru o întâlnire de afaceri. El a fost fotografiat imediat după aterizare, la malul mării, după ce coborâse din elicopter. (vezi cum a rămas şomeră mama Biancăi Drăguşanu)

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe Alex Bodi tatălui ei! Iată cum s-au fotografiat cei doi bărbați din viața divei

Citeste si: Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru! Profitul s-a micşorat de trei ori, iar datoriile au crescut de aproape 25 de ori! Gaura financiară e uriaşă!

Citeste si: Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă! E vorba de relația ei cu Alex Bodi și nimeni nu se aștepta la așa ceva

Alex Bodi a zburat cu elicopterul de la Bucureşti la Mamaia: "Cer senin!” 

Bodi a fost însoţit de un amic şi pare că s-a bucurat din plin de vremea impecabilă. „Baftă Alex și mult succes!...Pe nr 7 să aterizezi cu elicopterul... Cer senin!!!”, i-au transmis amicii soţului Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi a zburat cu elicopterul de la Bucureşti la Mamaia. Foloseşte şi un avion privat 

Atunci când zboară în Europa sau pe alte continente, în interes de afaceri, Bodi foloseşte un avion privat Cessna Citation XLS+ care costă aproxiumativ 13 milioane de euro. Preţul unui zbor în Europa este între 10.000 şi 15.000 de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate