Alex Bodi are mai multă încredere în căţei decât în oameni: “Înconjoară-te de câini, nu de javre”

Alex Bodi are mai multă încredere în câini, cărora le apreciază fidelitatea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Alex Bodi are mai multă încredere în câini, de ale căror sentimente este sigur. Zilele trecute, Bodi a revenit în oraşul său natal, Mediaş, şi l-a revăzut pe buldogul american pe care îl are în curtea vilei sale. (vezi ce a spus Alex Bodi despre Vulpiţa)

Citeste si: Bianca Dragusanu a facut dezvaluirea! Care este cea mai buna prietena a ei: "Sufletul meu, inima mea"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

“Înconjoară-te de câini, nu de javre....un câine e cel mai fidel prieten al omului!”,  a postat Bodi, care şi-a răsfăţat căţelul cu o porţie generoasă de îmbrăţişări. “Adevărat! Javrele sunt unii oameni din zilele noastre”,  a răspuns un amic al lui Bodi, aprobat de acesta.

Alex Bodi are mai multă încredere în câini: "Îţi va fi fidel până la ultima bătaie a inimii"

„El e prietenul şi partenerul tău, apărătorul tău. Tu eşti viaţa lui, iubirea lui, stăpânul lui. Îţi va fi fidel până la ultima bătaie a inimii tale”, i-a scris lui Bodi un alt prieten. „Aşa e, frate!”, a răspuns soţul Biancăi Drăguşanu.

“Un prieten adevărat.... Intotdeauna fratelo...nu te tradeaza niciodata!!”, au mai comentat şi alţi apropiaţi ai lui Alex Bodi. Afaceristul este un mare iubitor de animale, el fiind proprietarul a doi cai pe care îi ţine la o herghelie de lângă Mediaş. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alex Bodi a fost scos din minţi când i s-a zis că a ieşit la agăţat pe facebook: „Mi-a zis Bianca să vă spun să vă vedeți de cratiță, iar eu îţi spun să te duci dracu’!”

Alex Bodi a început să o concureze pe Bianca Drăguşanu! A fost vedeta unui pictorial realizat într-un palat! VIDEO

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Bianca Drăgușanu, veste mare! Ce se întâmplă acum în viața vedetei

Bianca Drăgușanu, operată de urgență! Adevărul despre starea de sănătate a celei mai frumoase blonde din România! Complicația a fost mare, așa că medicii au decis să intervină...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies