Alex Bodi are o carpetă cu "Răpirea din serai" în vila sa din Mediaş! Iubitul Biancăi Drăguşanu se mândreşte cu o piesă de colecţie!

Amicii au aflat că Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai. Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost în week-end la Mediaş, oraşul său natal, şi s-a fotografiat în sufrageria vilei sale cu bunica sa şi cu una din fiicele sale. (vezi cum arată bolidul Lamborghini pe care şi l-a cumpărat Alex Bodi)

Citeste si: Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

Citeste si: Surpriză! Unde va da Bianca Drăgușanu declarații după incidentul în care a fost oprită în trafic de polițiști

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre citarea ca martor în dosarul în care e implicat fiul interlopului Kalu: „Condamn categoric...”

Amicii au aflat că Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai: "Nu cred că se mai găseşte” 

În spatele canapelei se află o carpetă cu Răpirea din Serain nelipsită din casele românilor, mai ales înainte de 1989. “Carpeta aia am avut-o şi eu. Cred că acum e piesă de colecţie, nu cred că se mai găseşte”, i-a transmis un amic lui Bodi.

Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai: "Are valoare inestimabilă" 

E clar că Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai. „Frumoasa carpeta ...îmi aduce aminte de copilărie...Covorul ăla de pe perete are valoare inestimabilă....Când eram la liceu m-am dus la țară la bunica mea şi l-a luat şi l-am vândut şi toți banii i-am spart”, au mai scris amicii lui Bodi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate