Alex Bodi, criză nervoasă la adresa polițiștilor: ”Când lumea va ieși în stradă, nu vă mai salvează nimeni”

Alex Bodi a izbucnit la adresa polițiștilor despre care spune că au ajuns să comită abuzuri și să împartă amenzi în stânga și-n dreapta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Alex Bodi a avut o izbucnire nervoasă la adresa polițiștilor despre care spune că, în aceste zile grele pentru români, sunt departe de a fi niște exemple. El spune că în loc să-i ajute pe români să completeze corect declarațiile, aceștia împart amenzi usturătoare și că își umflă mușchii în fața unor copii, bătrâni sau persoane cu handicap. Iubitul Biancăi Drăgușanu are și un sfat pentru acei oameni ai legii care comit abuzuri: ”când lumea va ieși în stradă, nu vă va mai salva nimeni”!

Bodi: ”Ați ajuns bătăuși cu insigne”

”Stau și ma întreb oare de ce atâta răutate și frustrare?? De ce “polițiștii” ăștia au ajuns să agreseze lumea, să dea amenzi peste amenzi unor oameni care trăiesc de pe o zi pe alta probabil...Oare ce au de câștigat? Cred că primesc vreun premiu? Ce ar fi dacă i-ar ajuta pe oameni, dacă i-ar învața cum să-și completeze foile, dacă ar sfătui lumea într-un mod frumos și i-ar face să înțeleagă că ei trebuie să-și facă datoria... să nu închidă total ochii dar nici să nu abuzeze!!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă interevenție estetică, după împăcarea cu Alex Bodi. Detaliul care o dă de gol

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Bucurie fără margini pentru Bianca Drăgușanu! Vedeta, din nou „mămică”, după împăcarea cu Alex Bodi

Citeste si: Mesajul lui Alex Bodi: ”Prea multă răutate, am plecat pe o insulă pustie!” A luat-o cu el și pe Bianca? Ce farsă au pus la cale cei doi, de fapt VIDEO

”Ăștia”, că altfel nu-i pot numi... care au fost abuzați în liceu și bătuți de alții, de le furau sandwich-urile în pauză, au ajuns acum sa fie bătăuși cu insigne? Dar de ce doar la oamenii neajutorați sar?? De ce se leagă numai de săracele bătrâne și bătrânii care vând una-alta să-și câștige existența? De ce nu dați, mă, exemple oprind vreun transport de lemne ilegal??? De ce nu opriți vagaoanele pline care părăsesc țara noastră când o vând alții?? De ce nu vreți sa fiți așa eroi și să ieșiți in evidență???”

Alex Bodi: ”Nu vă mai credei zmei”

”Voi credeți că atunci când va ieși lumea în stradă, cine vă va apăra, mă??? Căpitanii sau colegii care poate nu sunt ca voi? Nu tot cu oamenii vă întâlniți pe stradă? Nu între oamenii de rând trăim?? Vă mirați că se naște răutate și violență când voi sunteți primii care dați tonul la așa ceva?? Nu tot oamenii de rând vă plătesc?? Ca să ce, să-i umiliți?? Pe lângă vremurile pe care le trăim, voi abordați așa comportament?? Dacă vă prinde un coleg de-al vostru copilul sau vreo rudă,cum facem??

Mi se pare penibil să vă măsurați “forțele” cu niște copii... să amendați bătrânii sau persoanele cu handicap! Nu vreau să jignesc sau să includ pe toți în asta, dar fiți mai buni, nu vă mai credeți zmei că nu știți ce vă rezervă ziua de mâine! Fiți exemple pentru societate, dar exemple pozitive! Că dacă erați luptători buni sau considerați că v-ați greșit cariera, urcați în ring!! Că nu se știe cum vreodată dați de alții pe strada și aveți surprize neplăcute!”, a scris Alex Bodi pe contul lui de socializare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alex Bodi a cheltuit zeci de mii de euro pentru a o recuceri pe Bianca Drăgușanu: „Pare că și-a învățat lecțiile. Nu degeaba a…”

Bianca Drăgușanu, noi declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: „E vorba despre adrenalină, despre dependență”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca, dar are sufletul frânt! Familia sa e în izolare la domiciliu în Comunitatea Madrid, focarul de coronavirus al Spaniei!

Decizie de ultim moment! Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi! Vedeta va sta cu fostul soț în carantină timp de 14 zile, în apartamentul lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies