Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu! A spus-o public, după ce a renunțat la idila cu Daria Radionova

După o scurtă idilă cu Daria Radionova, Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu. Afaceristul din Mediaș i-a făcut și o declarațe de dragoste blondinei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Alex Bodi, înapoi la Bianca Drăgușanu, după idila cu Daria Radionova


In articol:

Alex Bodi, înapoi la Bianca Drăgușanu, după idila cu Daria Radionova. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună de câteva zile. El a părăsit-o pe Daria Radionova, rusoiasca din Londra cu care a începuse o relație, iar acum se iubește din nou cu fosta lui soție.

Pentru a-i demonstra blondinei că este serios în privința relației lor, Alex Bodi a publicat pe Instagram o fotograife în care apare alături de Bianca Drăgușanu și a scris și o declarație de dragoste pentru ea.

Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi s-a întors în brațele ei: „Nu există nicio femeie! Să fie clar”

Alex Bodi, înapoi la Bianca Drăgușanu, după idila cu Daria Radionova

Bianca Drăgușanu, prima declarație după ce s-a împăcat cu Alex Bodi

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, la o emisiune tv.

Ulterior, au apărut și imagini în care cei doi foști soți se sărutau cu patos la o terasă, semn că  diva nu a mai putut să-l lase pe Alex Bodi să aștepte.

Alex Bodi, înapoi la Bianca Drăgușanu, după idila cu Daria Radionova

Alex Bodi susține că o iubește pe Bianca Drăgușanu

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus Alex Bodi după împăcarea cu Bianca Drăgușanu.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate