Alex Bodi duce lupte dure în instanță. Ce vrea să obțină afaceristul

Iubitul Biancăi Drăgușanu își caută dreptatea în instanță.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Alex Bodi, lupte pierdute în instanță
Alex Bodi, alături de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi duce lupte grele în instanță împotriva agenților de circulație care l-au amendat, pentru că ar fi încălcat legea. Mai mult, o judecătoare a refuzat din prima să ia dosarul afaceristului.


In articol:

Iubitul Biancăi Drăgușanu încearcă să obțină anularea unor sancțiuni contravenționale primite în ultima perioadă, notează spynews.ro. Conform proceselor verbale făcute la fața locului, două dintre amenzi au numere consecutive, ceea ce sugerează că au fost primite în aceeași zi, de la același agent de circulație: PBW-266456/2020 și PBW NR. 266457/23.06.2020.

Alex Bodi, lupte pierdute în instanță
Alex Bodi, om de afaceri

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Alex Bodi, lupte pierdute în instanță

În cazul celui de-al doilea proces-verbal, Alex Bodi a solicitat suspendarea documentului, până la o hotărâre judecătorească definitivă, însă magistrații i-au respins cererea: „Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizie.

Într-un alt proces, magistratul căruia i-a fost repartizat cazul a refuzat să-l judece, din motive necunoscute. Astfel, dosarul a luat-o de la capăt și va fi repartizat unei alte instanțe. „Admite cererea de abţinere formulată de doamna judecător Telescu Iuliana-Gabriela. Înaintează dosarul nr. 20060/299/2020 pentru luarea măsurilor ce se impun în vederea repartizării aleatorii a dosarului. Fără cale de atac”, au decis magistrații.

Alex Bodi a dispărut după episodul cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a dispărut de pe rețelele de socializare, după ce au apărut în spațiul public imagini cu Bianca Drăgușanu vânătă la față. După scandalul monstru dintre cei doi, afaceristul a dispărut din mediul online. Bodi a decis să își închidă toate conturile de socializare, iar la momentul actual este de negăsit.

Contul de Instagram a fost șters, în timp ce contul de Facebook este în continuare activ. Pe site-ul acesta de socializare, Bodi mai are doar câteva fotografii cu Bianca, iar ultima postare făcută de el este din data de 29 septembrie. 

SURSE: spynews.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anna Lesko îi face ochi dulci lui George Burcea! Ce a declarat cunoscuta artistă despre actor: "Îmi place bărbatul din el"

In aceasta seara, de la ora 20:00, in „Pretul fericirii”: Yildiz ii da lovitura de gratie lui Halit

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Bogdan Mocanu se întoarce la Puterea Dragostei: „Mă duc cu Jador!”

Bianca Comănici recunoaște că a fost amenințată de Livian: „Eu nu l-am recunoscut, sincer...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies