Alex Bodi e jurnalist german și lucrează la Parlamentul European! Documentul depus în instanță! Ce salariu are fostul soț al Biancăi?

Alex Bodi a depus la dosar dovada faptului că este jurnalist cu normă întreagă la o publicație germană și că realizează articole de la Parlamentul European.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Alex Bodi este jurnalist cu normă întreagă la un celebru site german de știri. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a prezentat judecătorilor, prin intermediul avocatului său, un contract de muncă valabil, încheiat cu o companie germană de presă care editează publicația

online ”Berliner Tageszeitung”.

Alex Bodi, milionarul-ziarist, are salariu de 3.000 euro pe lună

Conform contractului de muncă, Bodi este jurnalist cu acte în regulă din 20 martie și lucrează cu normă întreagă pe un post de redactor de presă internațională. În fișa postului, afaceristul are ca obiective realizarea unor ”articole editoriale” din Europa de Est și din București precum și realizarea de materiale de presă din locația ”Parlamentul European din Strasbourg”. Pentru prestația lui, Alex Bodi are promis un salariu lunar de 3.000 de euro.

Citeste si:Dovada că nu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, l-ar fi denunțat la DIICOT

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a depus cccontractul de muncă a lui Alex Bodi instanței, încercând astfel să explice sursa veniturilor clientului său, acuzat că ar face parte dintr-o grupare infracțională care se ocupă cu proxenetismul și traficul internațional de persoane.

Avocat Dancu: ”În Spania, Bodi a avut activități de entertainment și marketing”

„Pe de-o parte sunt activitățile din Spania, care au fost activități de entertainment, divertisment, activități de publicitate și marketing pentru evenimente organizate de societatea lui în Spania și care au fost depuse procurorilor și judecătorilor în evidențiere. După aceea, în Germania, există veniturile din activitățile de ziarist reprezentant la Bruxelles, în Parlamentul European al unui important site de știri german.

De asemenea, sunt venituri din activități comerciale pe operațiuni și activități de comerț pe care dânsul le are în parteneriat cu parteneri germani în Frankfurt, acolo este sediul firmei. Toate contractele pe care le are, noi le-am depus procurorilor și judecătorilor pentru ca ei să observe de unde sunt sumele de bani venite. Am despus și valoarea taxelor și impozitelor de la fiscul german, în atenția procurorilor și judecătorilor români”,a explicat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani- libertatea.ro

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu au răbufnit la Survivor: „Ne batem noi doi”- bzi.ro

catalin dancu
Catalin Dancu, avocatul lui Alex Bodi

Dancu a prezentat presei și alte documente care dovedesc faptul că Alex Bodi a obținut bani pe căi legale. Este vorba despre contractul său comercial cu o companie din Germania care se ocupă cu criptomonezi dar și cu filiala din România, unde Bodi era administrator cu un salariu de 11.000 lei pe lună.

Citeste si:Avocatul lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri uluitoare despre averea omului de afaceri

Alex Bodi, anchetat într-un dosar de proxenetism

alex bodi arestat
AAlex Bodi a fost arestat într-un dosar de proxenetism

Alex Bodi este în acest moment arestat preventiv în dosarul de proxenetism, însă ancheta procurorilor DIICOT, cel puțin în cazul său, pare să bată pasul pe loc. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat că ar face parte din gruparea condusă de sibianul Adrian Tâmplaru, însă dovezile împotriva lui Bodi par destul de ”subțiri”. Cătălin Dancu a povestit că ancheta se referă la perioada 2014-2018, în care Bodi ar fi obținut ilicit o sumă de aproximativ 3.000 de euro, ca urmare a practicării prostituției a unor fete constrânse să practice această meserie în Germania. De asemenea, Bodi este acuzat că încasa taxă de protecție în favoarea lui Tâmplaru, însă nici în acest caz nu există dovezi clare sau martori care să ateste acest lucru, singura dovadă incrimatorie fiind o interceptare în care se face referire la o sumă de 5.000 de euro pe care interlocutorul lui Bodi i-ar datora-o lui Tâmplaru.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Avocatul lui Alex Bodi aruncă bomba: “Soția l-a prins in flagrant! Mai călca strâmb cu diferite fete în Europa”

Adrian Tâmplaru, „fratele” lui Alex Bodi a primit doi ani și trei luni de închisoare cu executare

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

Anunțul momentului pentru milioane de elevi din România de la Ministerul Educației! Sorin Cîmpeanu a decis

Boala gravă cu care a fost diagnosticată Paula Chirilă, colega lui Dan Capatos de emisiune! A fost luată cu salvarea de la Antena Stars

Istoria secretă a PCR. Dej a dat o masa tovărășească pentru asasinarea rivalului său

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies