Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieriță la măcelărie! Sonia a rămas văduvă acum o lună

Amicii iubitului Biancăi Drăguşanu ştiu că Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Apropiaţii ştiu că Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră. Iubitul Biancăi Drăguşanu, care a făcut avere de când e partener în compania specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur, are o soră, Sonia, care locuieşte de mai mulţi ani lângă Madrid, la Alcala de Henares, acolo unde stau şi părinţii lui Alex. (vezi care sunt cele 5 maşini de lux ale lui Alex Bodi)

Citeste si: Bianca Drăgușanu este gravidă? Ce s-a întâmplat după ce s-a împăcat cu Alex Bodi

Citeste si: Acum un an se despărțea de Bianca, acum repetă ”figura”! Tristan Tate i-a dat papucii blondinei care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu EXCLUSIV

Citeste si: Bianca Drăgușanu, fotografiată fără lenjerie intimă! Imaginile au fost făcute publice și i-au înnebunit pe fanii blondinei

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră la măcelărie. Alex e naşul fiicei Soniei

Pe pagina ei de facebook, Sonia şi-a informat amicii că este casieră la măcelăria Prados de Avila, un loc de muncă modest dacă este să îl comparăm cu nivelul financiar al lui Bodi. Acum o lună, Sonia a rămas văduvă după ce partenerul ei de viaţă. spaniolul Bauty a decedat fulgerător. Sonia şi Bauty au o fetiţă al cărei naş de botez este chiar unchiul ei, Alex Bodi.

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră. A participat la înmormântarea cumnatului său 

E clar că Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieră. Bodi a ajuns imediat în Spania şi a participat la înmormântarea cumnatului său. La finalul slujbei, Bodi şi sora sa au fost fotografiaţi în timp ce se reculegeau în faţa mormântului aflat în cimitirul din localitatea Alcala de Henares, aflată lângă Madrid.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate