Alex Bodi este în război cu cei care îl invidiază că e bogat: “Trăim într-o lume plină de scârbe care se bucură atunci când îţi merge rău şi te înjură atunci când ţi-e bine”

Alex Bodi este în război cu cei care îl invidiază că e bogat, postând un mesaj dur.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

alex bodi

Alex Bodi este în război cu cei care îl invidiază că e bogat, aceştia fiind tot mai mulţi de când etalează un stil de viaţă opulent, presărat cu excursii luxoase şi zboruri cu avionul privat în cele mai exclusiviste locaţii din lume. (vezi cum s-a distrat Bodi în Dubai fără Bianca)

Citeste si: Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi! Vezi unde îşi ascunde soţul Biancăi Drăguşanu bolizii de sute de mii de euro bucata! VIDEO

Citeste si: Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

Citeste si: Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica! Soţul Biancăi i-a organizat o petrecere pe cinste lui Chaqueline! FOTO

Alex Bodi este în război cu cei care îl invidiază că e bogat. A fost în centrul atenţiei datorită relaţiei cu Bianca

“Trăim într-o lume plină de scârbe care se bucură atunci când îţi merge rău şi te înjură atunci când ţi-e bine”, a răbufnit Bodi, care este în centrul atenţiei de când a devenit partenerul de viaţă al Biancăi Drăguşanu. Cei doi au anunţat ieri că au depus actele de divorţ la notar, termenul fiind 2 decembrie.

bianca dragusanu si alex bodi

Alex Bodi este în război cu cei care îl invidiază că e bogat: „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe"

Recent, Bodi a fost taxat pentru viaţa de film pe care o trăieşte. „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe. Mai dați și la săraci și lăsați-ne cu figurile astea. În momentul ăsta zeci de copilași mor de foame, alții dorm pe afară în prag de iarnă și țara asta se duce de râpă. Scuteşte-ne de etalarea averii!”, a postat o internaută.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate