Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale, de ziua acesteia! Iubitul Biancăi Drăguşanu a recunoscut: „Ești îngerul meu păzitor de când m-am născut!

Prietenii iubitului Biancăi Drăguşanu au aflat că Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De ziua acesteia, Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale. Aflat în Hong Kong, alături de Bianca, afaceristul a postat câteva cuvinte despre Sanda Bodi, cea care i-a dat viaţă, care este stabilită în Spania, alături de soţul ei, Iosif. (vezi ce serial de televiziune a fost filmat în penthouse-ul Biancăi Drăguşanu)

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost la cazinou în Hong Kong, care este cel mai mare din lume: „Noi nu jucăm, noi câştigăm!”

Citeste si: Iubita lui Tristan Tate și cântăreața cu ochi de diamant, escapadă la mare! Și-au făcut de cap, pe iaht

Citeste si: Bianca Drăguşanu a primit cadouri fabuloase de împăcare de la Alex Bodi! Uite ce i-a cumpărat afaceristul vedetei! FOTO!

Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei: "Eşti motivația mea de zi cu zi"

“Aş putea scrie sute de rânduri pentru a vorbi despre dumneata, dar îți spun că ești îngerul meu păzitor de când m-am născut, motivația mea de zi cu zi și cea mai bună mamă din lume! Te iubesc necondiționat! La mulţi ani!”, a scris Bodi.

Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale. Sute de prieteni l-au felicitat  

Nu mai e un secret că Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale. Sute de prieteni l-au felicitat pentru mama sa, iar Bodi le-a răspuns: „Vă mulțumesc din suflet pentru frumoasele mesaje și urările trimise mamei mele! Vă doresc asemenea vouă și familiilor voastre!”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: