Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare în cluburile de fiţe: „După 2-3 mai, toate drumurile duc la casele de amanet!”

Prietenii iubitului Biancăi Drăguşanu au aflat că Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Amicii au aflat că Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare. Iubitul Biancăi Drăguşanu i-a ironizat pe cei care îşi cheltuie banii pe distracţie, trăind pe datorie la casele de amanet. (vezi ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur)

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Dragușanu, riscă pușcăria! S-a dat de gol, iar Poliția are DOVADA

Citeste si: Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Uite cât i-a luat să cheltuiască 3000 de euro! EXCLUSIV!

Citeste si: Imagine incredibilă cu Bianca Drăguşanu! Uite-o dezbrăcată pe un panou, în centrul Capitalei! Ai recunoscut-o când ai trecut pe lângă ea? FOTO EXCLUSIV!

Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare: "Toate drumurile duc la mare"

“De 1 mai, toate drumurile duc la mare....Nuba&Loft! După 2-3 mai, majoritatea la Casele de Amanet!”, a postat Alex Bodi. “Unii merg înainte la casa de amanet ca să aibă cu ce merge dacă merge după, măcar a avut cu ce merge!”, a răspuns un amic al lui Bodi.

fara descriere

Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare: "Am făcut la fel” 

E clar că Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare. “Nu toată lumea e bogată, aşa ca tine”, i-a transmis un alt prieten. “Eu nu sunt bogat...am făcut la fel”, a răspuns iubitul Biancăi Drăguşanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate