Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca Drăguşanu! Vezi ce desen a apărut pe piciorul lui Bodi!

E clar că Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca. Afaceristul s-a dus recent la un salon specializat şi a ales un desen ce a fost deja conturat pe piciorul său drept. (vezi cum a încercat Alex Bodi să o răpească pe Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi! "Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău" EXCLUSIV!

Citeste si: Alex Bodi povestește incidentul cu Bianca și poliția! ”Am pus-o pe umăr și ne-a văzut un vecin”! De la o glumă s-a ajuns la un apel la 112! EXCLUSIV

Citeste si: El e bărbatul pe care îl jeleşte Alex Bodi! Spaniolul Bauty era partenerul de viaţă al surorii lui Bodi! FOTO

Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca. Este primul pe care şi-l face pe picior 

El a filmat şedinţa de la salon şi le-a arătat-o amicilor săi. Bodi urmează să mai vină de câteva ori, până la finalizatea tatuajului. Este primul pe care şi-l face pe picior şi primul de după despărţirea de Bianca, desenul putând să aibă legătură cu aceasta.

fara descriere

Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca. Are desene pe braţe, pe spate şi pe piept 

Amicii au văzut că Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca. Afaceristul are mai multe desene pe braţe, pe spate şi pe piept. Zilele trecute, Bodi a trecut prin clipe teribile, după ce iubitul spaniol al surorii sale a decedat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate