Alex Bodi lansează acuzații fără precedent și o face praf pe Bianca Drăgușanu: „Și-a folosit propriul copil! Ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească!”

Alex Bodi a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că vrea să pozeze în mama perfectă, dar nu petrece destul timp cu fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a apărut la televizor și a lansat acuzații surprinzătoare la adresa fostei lui soții. Afaceristul din Mediaș spune că, deși blondina vrea să pară o mamă perfectă, lucrurile stau cu totul diferit. El a dezvăluit că mama divei, doamna Madi, este cea care are grijă de Sofia și că vedeta doar se folosește de fetița pe care o are cu Victor Slav.

fara descriere

„Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine. Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană. Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele. Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta', a declarat Alex Bodi lîn cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou împreună? Mesajul care schimbă tot: „Tu ești secretul fericirii mele!”

fara descriere

Bianca Drăgușanu, divorț cu scandal la notar! 

Invitată la TeoShow, Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după divorțul de Alex Bodi. „Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram", a declarat Bianca Drăgușanu la TeoShow.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate