Alex Bodi nu a mai rezistat și a răbufnit! E furios pe toată lumea

Alex Bodi nu a mai rezistat și a răbufnit, trimițând un mesaj celor pe care îi consideră dușmani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi nu a mai rezistat și a răbufnit și a distribuit un mesaj pe pagina sa de Instagram. “Mulțumesc celor care mi-au greșit o dată și încă o dată. Celor care vorbesc fără să știe. Celor care se dau drept prieteni și nu sunt.”, se arată în mesaj. (vezi cum arată penthouse-ul de lux pe care l-a închiriat Bodi la Mamaia)

Citeste si: Soc in lumea mondena! Alex Bodi s-a intors la Bianca Dragusanu. Cum au fost fotografiati cei doi

Citeste si: Familia Drăgușanu este în doliu. A murit: "Ne vei zâmbi din cer"

Citeste si: Bianca Drăgușanua recurs la un gest uluitor, pentru a-i mulțumi Lui Dumnezeu!

“Celor care îmi zâmbesc când stau cu fața și mă bârfesc imediat ce mă întorc cu spatele. Celor care m-au mințit. Celor care nu și-au ținut promisiunile. Mulțumită vouă sunt astăzi mai puternic”, se încheie mesajul. În dreptul acestuia, a trecut o mână cu degetul mijlociu ridicat.

Alex Bodi nu a mai rezistat și a răbufnit. A condus cu 104 km/h

Alex Bodi s-a aflat în carantină instituționalizată la un hotel, din 23 iunie, ziua în care Poliția l-a prins circulînd cu viteza, într-o perioadă în care trebuia să fie în izolare la domiciliu. Bodi era la volanul bolidului său, un Lamborghini, în momentul în care a fost prins de radar. El conducea cu viteză de 104 km/h într-o zonă în care existau restricții de circulație de 50 km/h.

Bodi a fost dus de polițiști în carantină instituționalizată pentru că a încălcat legea. Potrivit surselor judiciare citate de Gândul.ro, Alex Bodi se afla în izolare în perioada 13 – 26 iunie și nu avea voie să se plimbe cu mașina pe străzi.

fara descriere

Alex Bodi nu a mai rezistat și a răbufnit. A primit și o amendă în valoare de 2.175 de lei 

Potrivit Hotărârii 476/ 16,06. 2020, ANEXA 2, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, „persoanele care nu respectă măsurile de carantină/izolare la locuință/altă locație sunt introduse în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile și obligate să suporte contravaloarea cazării și hrănirii pe perioada carantinei instituționalizate”. El a primit și o amendă în valoare de 2.175 de lei.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate