Alex Bodi nu a mai rezistat şi a răbufnit la adresa celor care îi ţin partea Biancăi Drăguşanu: „Toți şerpii sâsâie! Grijă mare de ce crengi vă încolăciți, că se pot rupe!”

Alex Bodi nu a mai rezistat şi a răbufnit, postând un mesaj virulent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Alex Bodi nu a mai rezistat şi a răbufnit, iar ulrima sa postare e relevantă. Aflat în  Columbia, într-o călătorie de afaceri, Bodi s-a pozat la piscina hotelului din Bogota în care este cazat. Foarte tensionat după ultimele scandaluri cu Bianca, Bodi nu a scăpat de resentimente nici la capătul lumii.

Citeste si: Alex Bodi a fugit la capătul lumii după scandalurile cu Bianca Drăguşanu: „Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Scandalul uriaș continuă între Bianca și Bodi! Ce a putut să spună afaceristul despre ziua în care a decis să divorțeze! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Bianca Drăgușanu, topită după fetița ei: "Inima mea bate doar pentru tine"

Alex Bodi nu a mai rezistat şi a răbufnit: "Nu toți sunt veninoși!"

„Toți şerpii sâsâie...dar nu toți sunt veninoși! Grijă mare de ce crengi vă încolăciți...că se pot rupe!”, a scris Bodi. El s-a referit, probabil, la cei care îi ţin partea Biancăi, mai ales că aceasta a fost surprinsă de mai multe ori în timp ce era agresată de Bodi. (vezi cum a reacţionat Alex Bodi când i s-a spus că e un tip periculos)

Alex Bodi nu a mai rezistat şi a răbufnit: "În fiecare cuplu există certuri"

„Normal că în fiecare cuplu există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a spus Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu: ”Voi ajunge la ultimul etaj al unui spital de nebuni”

Mesajul șocant publicat de Bianca Drăgușanu! Încă o aluzie la aventurile soțului ei, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost filmată iar în scandal cu Alex Bodi în plină stradă! A vrut să se arunce în fața mașinilor?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut scandal în public, din nou! „Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!” Totul a fost filmat

Puterea dragostei 29 septembrie. Cristian Comănici îl avertizează pe Marinescu: „Bomba o detonez la finalul săptămânii”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies