Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu: ”Voi ajunge la ultimul etaj al unui spital de nebuni”

Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu, glumind pe seama problemelor psihice.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu după cum reiese dintr-o postare de acum câteva zile. Plină de autoironie, aceasta vine într-un context în care Bodi a fost protagonistul mai multor episoade violente în care a bruscat-o pe Bianca. “Ştiu că într-o zi voi ajunge undeva sus. De exemplu, la ultimul etaj al unui spital de nebuni.”, a scris Bodi. (vezi motivul pentru care Bianca a fost chemată în faţa judecătorilor)

Citeste si: Mesajul șocant publicat de Bianca Drăgușanu! Încă o aluzie la aventurile soțului ei, Alex Bodi

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Citeste si: Alex Bodi, declarație sinceră după scandalul violent cu Bianca Drăgușanu: „Mi-e rușine de familia ei”

Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu. Şi Bianca a clacat

Ultima ceartă a celor doi s-a consumat în această săptămână, în parcarea unui local. Situația între cei doi soți era vizibil tensionată, iar, la un moment dat, Bianca s-a întors cu spatele la soțul ei și a plecat hotărâtă de lângă el. Bodi a fugit după ea și a prins-o de mână, trăgând-o cu forța spre el, apoi a luat-o în brațe încercând să o împace. Presa a relatat că, disperată, Bianca ar fi încercat să se arunce în faţa unei maşini.

Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu: "Nu vreau să dau mai multe detalii" 

"Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste. Am avut o relație, într-adevăr, mai tensionată și atipică, cu acest om pe care am să-l respect datorită faptului că s-a trezit lângă mine și în casa mea aproximativ un an de zile”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate