Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu? Ce replică a dat după ce s-a aflat că a bătut-o până i-a fisurat o coastă: „Te provoacă până când...”

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu va fi unul deloc pașnic. Blondina a publicat de-a lungul relației cu el mesaje cu aluzii la ce se întâmpla între ea și soțul ei, iar acum afaceristul pare să-i fi dat replica.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu. După trei luni de căsnicie, blondina a mers la notar și a depus actele pentru divorț. La baza deciziei ei ar fi ieșirile violente ale soțului, despre care se spune că ar fi snopit-o în bătaie de câteva ori.

Deși a declarat în presă că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu a lăsat deloc să se vadă că despărțirea dintre el și diva blondă nu a fost una tocmai pașnică. Cu toate acestea, mesajul publicat pe pagina lui de Instagram pare să-i fie direct adresat soției lui.

„Oamenii te provoacă până când îți scot partea urâtă la suprafață, apoi pe victimele când ajungi în punctul acela”, e mesajul pe care Alex Bodi l-a publicat pe pagina lui de Instagram în urmă cu doar câteva ore.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a făcut praf pe Alex Bodi! Ce aluzie străvezie a făcut cu privire la relația lor! E clar, l-a și uitat

fara descriere

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi

De-a lungul perioadei în care Bianca și Alex Bodi au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de tânărul om de afaceri soției lui. Drăgușanca ar fi fost bătută de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată.

fara descriere

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv", a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate