Alex Bodi o face praf pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui

Alex Bodi, declarații șocante despre Bianca Drăgușanu

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Alex Bodi a răbufnit!

Soțul Biancăi Drăgușanu a decis să ia atitudine și să facă lumină în ceea ce privește neînțelegile din cuplul lor. Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că are un comportament total nepotrivit pentru o mamă și o femeie cu pretenții.

Alex Bodi o face praf pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui

Omul de afaceri este și el decis ca la începutul lunii decembrie să divorțeze de cea cu care s-a căsătorit în august.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Alex Bodi nu mai suportă scandalurile cu Bianca Drăguşanu: ”Voi ajunge la ultimul etaj al unui spital de nebuni”

Citeste si: Mesajul șocant publicat de Bianca Drăgușanu! Încă o aluzie la aventurile soțului ei, Alex Bodi

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost filmată iar în scandal cu Alex Bodi în plină stradă! A vrut să se arunce în fața mașinilor?

"Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a declarat Alex Bodi într-o emisiune de televiziune.

Urmatorul articol
Citește și:

Haos la ”Puterea Dragostei”! Iancu se sărută cu Denisa, Ella îl vrea pe Jador... dar se pupă între ei! Avem dovada

Mariana de la Puterea Dragostei a răbufnit și a făcut-o varză pe Ella! Lucrurile au mers prea departe

Culiță Sterp are de ce să tremure! Carmen de la Sălciua s-a apucat să dea la sac!

Dezvăluiri uluitoare despre Radu Mazăre! Ce și-a cumpărat fostul edil al Constanței în pușcărie de 500 de lei! Toată lumea a fost șocată EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies