Alex Bodi o invită pe Bianca să-și facă testul: ”Eu îmi fac analize de sânge să dovedesc că nu consum substanțe interzise! Tu ai curaj s-o faci?” EXCLUSIV

Alex Bodi pregătește o contraofensivă teribilă după ce Bianca l-a acuzat că a făcut trafic și consumă substanțe interzise.

Distribuie pe:

Autor: D.C.

fara descriere


In articol:

E război total înre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iar cei doi par să joace cu toate armele pe masă. După ce Bianca a declarat că fostul ei soț este straficant de substanțe interzise și că este consumator de anabolizante, Bodi a decis să demonteze acuzațiile.

Alex spune că îi va demonta toate acuzele Biancăi și că își va începe acest demers printr-un certificat medico-legal care să demonstreze că nu consumă substanțe interzise. În același timp, ea o invită pe fosta lui parteneră de viață să facă același lucru.

fara descriere

”Eu o să-mi fac niște analize de sânge care să arate dacă sunt sau nu consumator de anabolizante. În mod normal, dacă aș fi, ar trebui să iasă pozitiv, pentru că din ce știu, astea rămân în organism câteva luni după ce nu le mai iei. Însă dacă tot fac asta, ar trebui și Bianca să-și facă un test. Oare are curaj. Și nu vorbesc aici doar de medicamente pentru anxietate ci și de alte substanțe, cum ar fi unele care se fumează. Să vedem dacă are curaj”, a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Bianca: ”Alex e violent de la substanțe”

fara descriere

Reacția omului de afaceri vine după ce Bianca Drăgușanu a spus despre el că are un comportament violent din cauza substanțelor pe care le consumă și pe care în trecut le-a și traficat.

Citeste si: Momentul cheie în relația Bianca Drăgușanu - Alex Bodi. Totul a fost filmat VIDEO

Citeste si: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi a făcut publice imaginile filmate chiar în casa ei: „Va fi un mare balamuc”

Citeste si: Imaginile care o spulberă pe Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a făcut totul public

„Are un cazier în Germania, pentru trafic ilegal de substanțe anabolizante. El poate de asta reacționează așa și e foarte violent, de la substanțele astea interzise pe care le ia. Deci, omul nu e nimic din ceea ce vrea să pară”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro. Vedeta a mai lăsat să se înțeleagă că-i va face fostului soț plângere pentruj tâlhărie, șantaj și amenințare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate