Alex Bodi povestește incidentul cu Bianca și poliția! ”Am pus-o pe umăr și ne-a văzut un vecin”! De la o glumă s-a ajuns la un apel la 112! EXCLUSIV

Alex Bodi lămurește incidentul petrecut cu două seri în urmă, când poliția a fost chemată pentru o presupusă agresiune împotriva Biancăi Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: D.C.

fara descriere
 

Alex Bodi a acceptat să explice pentru WOWbiz.ro ce s-a întâmplat acum două seri, atunci când poliția a apărut în complexul rezidențial în care acesta locuiește. Incidentul a pornit de la o glumă pe care acesta a făcut-o și pe care un vecin a interpretat-o ca pe o posibilă agresiune sau un act de violență.

fara descriere

”Bianca a venit în complexul în care locuiesc pentru a-mi aduce câteva lucruri care au rămas la ea. Ea știa că eu nu sunt acasă iar prietenul meu a rugat-o să aștepte la recepție pentru a-i aduce lucrurile pe care ea le lăsase la mine. Atunci am coborât eu cu liftul. A fost puțin șocată când m-a văzut pentru că nu se aștepta să fiu acasă. Cred că s-a și panicat un pic. I-am zis că vreau să vorbim, ea mi-a zis că nu vrea să vorbească. Am ieșit din lift și am mers după ea s-o opresc. Ea mi-a zis: ”nu dom’ne, nu vreau să vorbesc cu tine” dar a spus-o așa, râzând... Apoi am zis să fac o glumă, să o ridic în brațe. Așa mi-a venit mie atunci. Am pus-o pe umăr și am mers cu ea așa până lângă scara blocului.

fara descriere

Atunci a apărut un vecin care a văzut scena și a interpretat-o greșit. A întrebat-o pe Bianca dacă e vreo problemă, iar ea i-a răspuns în glumă: ”Cheamă poliția, nu mă lăsa aici”! Ea râdea, dar omul ăla a luat-o în serios. Și a chemat poliția...

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

Citeste si: Alex Bodi, în doliu: "Viața este foarte crudă uneori"

Citeste si: Cum s-a umplut de bani Alex Bodi! Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost patron de discotecă la Madrid! DEZVĂLUIRI

Au apărut echipajele și toată treaba s-a lămurit. Ne-au întrebat ce s-a întâmplat și au înțeles că fusese o glumă. Nimeni n-a făcut plângere. Martorul a venit la sfârșit și și-a cerut scuze. A fost și un moment amuzant, că nu știa cine este Bianca Drăgușanu și că nu a recunoscut-o.

fara descriere

Cam asta s-a întâmplat! Am făcut o glumă și a venit poliția, după care toată treaba s-a lămurit!”, a explicat Alex Bodi în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate