Alex Bodi, primele declarații despre scandalul violent cu Bianca Drăgușanu, de la divorț! De ce i-a aruncat pe geam telefonul fostei soții: „Ei îi plac...”

Alex Bodi a făcut primele declarații despre scandalul violent dintre el și Bianca Drăgușanu, de la divorț.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe data de 10 martie, după doar șapte luni de mariaj. Frumoasa blondină și fostul ei partner de viață au mers la notar pentru a-și încheia socotelile unul cu celălalt, dar au fost din nou protagoniștii unui scandal monstru.

La un moment dat, pe fondul unor discuții în contradictoriu, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a izbucnit o ceartă de proporții. Ea a început să-l filmeze în timp ce o înjura, iar el i-a luat telefonul, l-a spart și apoi l-a păstrat. Chiar el a recunoscut că i-a aruncat telefonul pe geam.

fara descriere

„I-am aruncat telefonul. Îi plac telefonatele. S-a rezolvat. Am stat mult pentru că am vorbit mai multe chestii înainte”, a spus Alex Bodi.

Citeste si: Coșmarul Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Vedeta a divorțat în urmă cu câteva momente din cauza violențelor conjugale? Dovezile că fostul soț a fost dur cu ea în relație! Detalii exclusive

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăgușanu la notariat! Azi divorțează de Alex Bodi! AVEM DETALII DE SENZAȚIE! AZI, la "Teo Show", frumoasa blondă vine să spună TOT adevărul!

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cei doi divorțează azi, dar un detaliu important a ieșit la iveală

fara descriere

Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a ieșit la un moment dat la geamul cabinetului notarial și a strigat după ajutor: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. După ce a semnat actele și a ieșit afară, a făcut și primele declarații, fiind vizibil afectată.

„Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a spus Bianca Drăgușanu.
„M-am grăbit (n.r. - când s-a căsătorit cu Alex Bodi). O să rămânem prieteni, normal”, a mai adăugat frumoaa blondină, înainte de a se urca în mașină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate